Cele mai frumoase cadouri sunt cele personalizate, oferite din suflet!


Cadourile sunt magice! Sunt modul fiecăruia de a-și arăta aprecierea și dragostea față de persoanele dragi.

Tot sufletul nostru este pus în cutia de cadou, oferită cu atâta dragoste și de fiecare dată cadoul este personalizat într-un fel sau altul.

Personalizarea dusă la maxim este atunci când, indiferent de cadoul oferit, tricou, cană, hanorac, breloc, ceas, șapcă sau orice altceva, este inscripționat cu un mesaj special, dedicat, sau cu o imagine reprezentativă, cu o semnificație aparte. Cadourile personalizate sunt la foarte mare căutare în ziua de astăzi și chiar dacă majoritatea acestora tind să aibă un conținut amuzant, sarcastic, ironic sau glumeț, există și obiecte personalizate care au mesaje mai degrabă emoționante, sensibile sau romantice.

În cazul acestora din urmă, nici nu mai este important obiectul în sine, căci indiferent dacă el va fi folosit sau nu, în mod cert va fi păstrat ca amintire. Acestea sunt cadouri potrivite pentru persoanele mai sensibile, putând fi oferite mamelor/taților, bunicilor, surorilor/fraților, celor mai bune prietene și chiar iubitului/iubitei. Fiecare știe cel mai bine ce obiect ar putea folosi sau păstra ca amintire sărbătoritul, dar și mesajul la care ar reacționa cel mai bine.


Idei de cadouri personalizate creative și emoționante

Împărțim ideile în funcție de persoanele cărora le vor fi oferite, astfel:

1. Pentru mame/tați
Ideal ar fi să scăpăm de clasica și plictisitoarea idee „Cea mai bună mamă”, „Cel mai bun tată” și să încercăm ceva mai original. Un sfat memorabil care ne-a fost oferit de mama sau de tata, motto-ul lor în viață, o replică pe care ne-o spun mereu sau alte astfel de idei pot fi mult mai inspirate și de efect.

2. Pentru surori/frați
Chiar dacă uneori ne mai certăm cu frații sau surorile noastre, ne sunt dragi și îi iubim nespus, indiferent de situație. Deși le putem arăta acest lucru prin gesturi și fapte, produsele personalizate nu au făcut niciun rău nimănui, nu-i așa? Cum uneori micile gesturi au un impact foarte mare, putem oricând să imprimăm un mesaj special pentru fratele nostru sau pentru sora noastră, prin care să ne exprimăm iubirea și aprecierea. Chiar dacă el sau ea nu sunt firi foarte sensibile, ci mai degrabă au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, nu înseamnă că nu vor aprecia gestul și mesajul în sine.

Și aici putem alege una dintre cele mai memorabile replici pe care le-am împărtășit unul altuia sau un sfat pe care ni-l oferim întotdeauna. În cazul în care nu reușim să ne aducem aminte de nici o astfel de replică, putem să alegem un citat de pe internet sau dintr-o carte, care ni se pare că ar reflecta cel mai bine sentimentele noastre față de el/ea.

3. Pentru colegi de muncă

Obiectele personalizate pentru colegii de muncă ar trebui să fie imprimate cu mesaje de apreciere pentru munca depusă, pentru motivația și perseverența lor, mesaje care să îi motiveze și să le arate cât sunt de importanți pentru noi. Ar fi de preferat ca acestea să fie imprimate pe obiecte pe care le pot folosi zilnic la birou: cana de cafea, agendă, brelocul pentru chei, suport pentru pixuri etc. Astfel, ne asigurăm că al nostru cadou va fi întotdeauna prezent în viața colegului de muncă.

4. Pentru iubit/iubită
Firmele care se ocupă de personalizări de cadouri sunt martorele unora dintre cele mai romantice declarații de dragoste imprimate pe diferite obiecte. De altfel, tricourile, cănile, pernele, rucsacurile sau alte astfel de obiecte practice sunt foarte populare pentru cuplurile care vor să își declare iubirea într-un mod diferit. Și nu, acestea nu sunt la mare căutare doar de Ziua Îndrăgostiților, ci și în restul anului, căci iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Pe aceste obiecte, declarațiile de iubire pot fi dintre cele mai diverse și creative. Nu există o replică standard sau o declarație anume.

RUVIX – servicii ireproșabile de personalizări de cadouri

Compania românească RUVIX, specializată pe servicii de imprimare de calitate, oferă o varietate de mesaje de dragoste imprimate pe obiecte diverse, sensibile și romantice sau amuzante și sarcastice. Ori de câte ori consideri că un astfel de cadou ar fi potrivit sărbătoritului/sărbătoritei din viața ta, mergi pe mâna echipei RUVIX.

Genialitatea și unicitatea sunt la ele acasă pe site-ul ruvix.ro. Nu crezi? Accesează site-ul și convinge-te singur!

 


Citește și:

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri