Cele mai calde urări de Crăciun, din partea echipei kfetele.ro


Cele mai calde urări de Crăciun, din partea echipei kfetele.ro

Echipa kfetele.ro vă urează tot binele din lume.

Dragile noastre,

Acum că Moș Crăciun mai are puțin și va lăsa cadouri sub brad pentru toată lumea, a lăsat și la noi în redacție un gând bun pentru voi, cele mai fidele cititoare. După numeroase pregătiri, multe feluri de mâncare, timp stat la cozi pentru a alege ce-i mai frumos pentru cei dragi, noi vrem să vă mulțumim în numele lor.

Vă mulțumim pentru că vă gândiți la tot, la toți și la toate, că dilatați ziua pentru a avea cât mai mult timp, că sunteți mereu acolo când cineva are nevoie de voi, că sunteți eroinele zilelor moderne și deși

nu purtați pelerine, noi vă recunoaștem meritele și ne înclinăm în fața voastră.

Să fii femeie, nu e ușor. Trăim într-o societate rapidă, îmtr-o continuă schimbare și e foarte greu uneori să ținem pasul cu toate noutățile. Tot ce a rămas la fel, însă, e Crăciunul- perioada în care trebuie să dăm și să fim BUCURIE pentru oamenii din jurul nostru. Așadar, Crăciun Fericit și din partea noastră, echipa kfetele.ro.


Vă dorim să învățați să vă iubiți mai mult și să realizați că sunteți frumoase, pentru că frumusețea vine din energia pe care un om o manifestă.

Vă dorim să fiți fericite și să multiplicați toată bucuria pe care o primiți, să vă entuziasmați la lucrurile mici și să vă accesorizați toate ținutele din 2020 cu zâmbete sincere.

Vă dorim să fiți stilate în continuare și să vă purtați hainele cu mândrie și atitudine, indiferent de siluetă și greutate.


Să vă machiați atât cât vă simțiți bine, atunci când simțiți să o faceți și așa cum vă vedeți cel mai frumoase.

Ne dorim foarte tare pentru voi să înțelegeți că trend-urile nu sunt cele care ne ghidează existența, că primează confortul propriu și că acestea setează niște linii mari pe care noi le urmărim în măsura în care ne simțim bine.

Să știți că moda e dictată de fiecare în parte și nu de revistele de profil, acolo apar niște noțiuni pe care fiecare le adaptează apoi la propriul stil, așa că nu trebuie să vă supărați dacă aceeași
rochie nu arată pe voi ca pe Bella sau Gigi Hadid. Dacă celebra Lizzo poate să poarte orice și să arate fabulos, sigur puteți și voi, ba chiar vă îndrumăm să faceți asta!

În principiu, vă dorim vouă ce ne dorim și nouă- să învățati că în toată agitația secolului XXI și odihna e importantă, că un pahar de apă și o cremă hidratantă fac minuni, că voi vă purtați hainele și nu invers și că voi sunteți pe primul loc, iar oamenii pe care îi iubiți vin după. Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă urăm sărbători fericite!

Cu drag și cu iubire,
familia kfetele.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: 4 Tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

DESCOPERĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

CITEȘTE: Secrete pentru un COZONAC pufos

CITEȘTE: Rețetă de supă cremă de mazăre. Ingrediente și mod de preparare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri