Cele mai bune exercitii care ard depozitele de grasime

Cele mai bune exercitii care ard depozitele de grasime
Cele mai bune exercitii care ard depozitele de grasime

Grasimea abdominala este inestetica, la fel ca si cea de pe coapse sau de pe fese, dar poti scapa cu usurinta de ea, daca ai putina vointa. Iti propunem cateva exercitii usoare, pe care le poti face in orice moment al zilei.

Exercitiu pentru picioare

Stai intinsa pe spate, cu mainile drepte pe langa corp si cu palmele indreptate spre podea. Indoaie genunchii, apoi ridica bazinul si incearca sa-l misti incat sa formezi un cerc.

Dupa cateva repetari, intinde picioarele, tine-le apropiate si ridica-le la un unghi de 60 de grade, apoi indoaie-le si adu-le spre piept, dupa care revino la pozitia initiala.

Exercitii pentru abdomen

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acest exercitiu ajuta

la tonifierea muschilor din zona abdominala si este foarte eficient daca este realizat cum trebuie. Asaza-te pe podea, cu genunchii indoiti la piept. Intinde picioarele la 90 astfel incat corpul tau sa formeze un unghi drept. Ridica trunchiul si intinde-ti bratele spre varfurile picioarelor. Dupa 4-5 secunde, expira si revino la pozitia initiala. Repeta exercitiu de cel putin 5 ori.

De data aceasta, stai pe burta, cu picioarele putin departate.

In timp ce inspiri adanc, ridica-ti trunchiul sprijinindu-te in maini si pe varfurile picioarelor. Coatele trebuie sa fie indoite la 90 d egrade. Mentine abdomenul incordat si picioarele drepte, fara a ridica fundul. Stai in pozitia respectiva cat de mult poti.

Mentine-ti postura corecta

Stai dreapta cand esti in fata calculatorului, cand iei masa sau iesi la plimbare, fiindca o buna postura si incordarea muschilor contribuie la reducerea depozitelor de grasime din jurul taliei, de pe picioare sau fese.

Spre exemplu, cand stai pe scaun, in fata calculatorului, tine spatele drept si odata ce inspiri aerul, trage-ti abdomenul catre coloana, iar in timp ce expiri, relaxeaza-te. Repeta exercitiul de mai multe ori, in fiecare zi, pentru a-ti tonifia musculatura abdomenului, fara a depune prea mult efort.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies