,,Cel mai rău lucru.” Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei


Carmen de la Sălciua a făcut nunta în secret, iar persoanele care o urmăreau au aflat despre marele eveniment chiar în ziua în care a avut loc. Artista a simțit nevoia să le ofere o explicație internauților și a spus care este motivul pentru care a făcut nunta în discreție.


In articol:

Pe data de 11 octombrie 2022, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele, dar au ales să păstreze acest eveniment secret, până în ziua nunții.

Cu toate astea, artista a decis să facă lumină și a spus care este motivul pentru care a ținut totul secret.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, însărcinată? Ce dorință și-a pus lângă Muntele Athos: „Sunt demersuri ca să se împlinească dorința”

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua a ales să facă nunta în discreție

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul, pe rețelele de socializare, că a ales să facă nunta în discreție, deoarece nu și-a dorit să aibă parte de comentarii negative de la oamenii care nu o apreciază, așa cum se întâmplă de obicei și nu și-a dorit ca cel mai important eveniment din viața ei să fie stricat de cineva.

Ea a declarat că cel mai rău lucru pe care poți să îl faci în viață este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face, deoarece unii au talentul de a strica

tot ce este frumos.

„Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos. De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice”, a dezvăluit cântăreața.

Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

Ce a mai declarat Carmen de la Sălciua

Vedeta a mai spus că este conștientă că unii dintre fanii ei i-au transmis gânduri frumoase, chiar dacă unii nu au făcut-o, iar cu această ocazie și-a dorit să le mulțumească. Aflată în luna de miere în Republica Dominicană, artista se bucură de câteva zile libere alături de soțul său.

„Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici de pe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și foarte ferciți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oamenii cu adevărat alături de noi ne-au lăsat foarte multe comentarii frumoase și vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că deși nu au nicio obligație, și-au răpit puțin din timpul lor și au spus o vorbă bună, pentru că este mare lucru”, a mai adăugat vedeta.

Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

Motivul pentru Carmen de la Sălciua a ales să păstreze secretă ziua nunții ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „O să vedeți mâine.” Ce a anunțat Carmen de la Sălciua în mediul online

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,A venit de la țară și și-a pus pe ea rochie de la oraș.” Carmen de la Sălciua a fost criticată de fosta soție a lui Marian Corcheș

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

Carmen de la Sălciua, însărcinată? Ce dorință și-a pus lângă Muntele Athos: „Sunt demersuri ca să se împlinească dorința”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri