Carmen de la Sălciua, însărcinată? Ce dorință și-a pus lângă Muntele Athos: „Sunt demersuri ca să se împlinească dorința”


Carmen de la Sălciua a făcut declarații despre o eventuală sarcină. Află ce dorință și-a pus vedeta atunci când a fost să viziteze Muntele Athos!


In articol:

În data de 2 octombrie a fost ziua de naștere a lui Carmen de la Sălciua. Artista a ales să și-o sărbătoarească într-un mod inedit, făcând o vizită la Muntele Athos. Locul a cărui însemnătate este un spirituală, dar și faptul că era ziua ei de naștere au făcut-o pe Carmen să își pună o dorință care urmează să se îndeplinească.

Ce dorință și-a pus Carmen de la Sălciua lângă Muntele Athos

Citește si: „O să vedeți mâine.” Ce a anunțat Carmen de la Sălciua în mediul online

Carmen de la Sălciua, vizită pe Muntele Athos

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Carmen de la Sălciua a făcut câteva declarații ce i-au pus pe gânduri pe urmăritorii artistei. Cei care i-au urmărit interviul s-au întrebat dacă nu cumva artista este însărcinată.

Mi-am pus o dorință specială, dar cu siguranță, s-a și îndeplinit dorința pe care mi-am pus-o sau cel puțin este pe cale, sunt demersuri ca să se împlinească dorința asta”, a spus Carmen de la Sălciua după ce s-a întors de pe Muntele Athos.

Carmen de la Sălciua, declarații despre sarcină

Citește si: „Nu mai reușim anul acesta”. De ce a amânat Carmen de la Sălciua nunta

Carmen de la Sălciua

Tot în cadrul aceluiași interviu, Carmen de la Sălciua a spus că ar vrea să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor și să fie cât se poate de discretă. De asemenea, a zis că dacă va avea un copil nu o să ascundă acest lucru pentru că va fi o bucurie mult prea mare pentru ea.

S-au întâmplat multe și aș vrea ca și de acum înainte cu viața mea personală să fiu cât se poate de discretă. Bine, dacă va fi să ne dea Dumnezeu un copil, cu siguranță, nu am cum să fiu discretă și nici nu aș vrea să fiu discretă pentru că este o bucurie, dar celelalte lucruri aș vrea să le țin pentru mine .”, a spus Carmen de la Sălciua.

Despre Carmen de la Sălciua se cunoaște faptul că este o persoană credincioasă, vedeta mulțumindu-i adesea lui Dumnezeu pentru tot ce se întâmplă în viața ei. Pe lângă vizita la Muntele Athos, vedeta a mai mers în luna mai a acestui an alături de logodnicul ei și de mama acestuia la Ierusalim, în locurile sfinte.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„I-am spus că vreau cât mai repede”. Culiță Sterp, tată pentru a doua oară

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,L-ai văzut pe undeva?”. Carmen de la Sălciua, enervată pe rețelele de socializare. Ce a declarat despre partenerul ei

„M-a dat afară pentru că sunt prea sincer”. Carmen de la Sălciua, scandal cu fostul iubit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri