Cel mai cunoscut bioenergetician rus dezvaluie ce se intampla in corpul nostru cand barfim pe cineva. Nu te asteptai sa fie atat de rau

Celebrul bioenergetician Serghei Nicolaevici Lazarev este de parere ca barfa ne poate afecta campul energetic, atat noua, cei care barfim, dar si persoanei in cauza, scrie WOWbiz.ro

El a atras atentia asupra gandurilor rele si cat de periculoase sunt acestea.

"Cand ne gandim la cineva se creeaza o punte energetica intre noi si acea persoana.

Are loc un schimb de informatie si, mai ales, de energie. Barfa si gandurile urate reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva caruia acestea sunt indreptate si in acelasi timp, distrugerea propriilor structuri karmice.
In prezent, energetica Pamantului este atat de puternica incat gandurile rauvaitoare despre un om sunt suficiente pentru a-i produce un rau.


Subconstientul nostru este atat de deformat, incat suportarea raului nu este o conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si trupului. In contextul actual, principala conditie pentru supravietuire o constituie eforturile constiente indreptate spre schimbarea propriei persoane. Orice om care isi incepe ziua cu rugaciunea: 'Domne, da rudelor si cunoscutilor mei sanatate, iar mie rabdare", are toate sansele sa traiasca o viata sanatoasa si longeviva", potrivit loon.ro.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri