Cel mai bun sfat: ce trebuie sa faci sa te trezesti odihnit!


Cel mai bun sfat: ce trebuie sa faci sa te trezesti odihnit!

De multe ori ne întrebăm cât ar rebui sa dormim pe noapte pentru a ne pastra sanatatea.

 

"In general, trebuie sa dormim 7-8 ore. Daca dormim mai putin, riscam sa apara boli cardiovasculare si metabolice, dar este adevarat cu durata de somn depinde de la persoana la persoana. Exista persoane care au nevoie de mai mult somn, altele de mai putin, dar asta nu inseamna ca exista o diferenta din punct de vedere comportamental sau intelectual intre aceste persoane. Depinde de rutina si de activitate.
Somnul nu este atat de usor de declansat. In momentul in care lasam gandurile deoparte, abia atunci intervine somnul. In timpul somnului, se secreta anumiti hormoni care regleaza greutatea", sustine medicul Oana Deleanu, potrivit antena1.ro.
Sursa

"In general, trebuie sa dormim 7-8 ore. Daca dormim mai putin, riscam sa apara boli cardiovasculare si metabolice, dar este adevarat cu durata de somn depinde de la persoana la persoana.

Exista persoane care au nevoie de mai mult somn, altele de mai putin, dar asta nu inseamna ca exista o diferenta din punct de vedere comportamental sau intelectual intre aceste persoane. Depinde de rutina si de activitate. Somnul nu este atat de usor de declansat. In momentul in care lasam gandurile deoparte, abia atunci intervine somnul. In timpul somnului, se secreta anumiti hormoni care regleaza greutatea", sustine medicul Oana Deleanu, potrivit antena1.ro.


Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă OCHIUL

DESCOPERĂ: Dieta disociată (111, 222, 333, 3+3). Topește 15 kg în 2 săptămâni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri