Ceasul organismului. Te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte? Ce probleme de sanatate si mentale poti sa ai!


Ceasul chinezesc al organismului functioneaza pe premisa ca chi sau qi se deplaseaza prin corp la diferite momente in timpul zilei.

In momente diferite din timpul zilei, chi se muta de la un sistem din organism la altul pentru a-l reface si a-l consolida. Acest ciclu dureaza 24 ore si fiecarui sistem ii sunt alocate 2 ore de incarcare cu chi.

Astfel, daca exista un blocaj care impiedica fluxul de energie, de la un organ la altul sau de la un sistem la alt sistem, acest blocaj te poate forta sa te trezesti. Problemele de sanatate fizice, emotionale sau mentale pot toate crea blocaje, si cunoscand ce ar putea fi in neregula, o persoana poate fi ajutata sa se simta mai bine in cel mai scurt timp.

Ceasul chinezesc al organismului explicat!

Dificultati in a adormi intre 9 pm si 11 pm

In aceasta perioada, vasele de sange sau arterele sunt active. Acest lucru inseamana ca orice probleme asociate cu sistemul imunitar, tiroida, glandele suprarenale sau metabolismul ar putea sa te tina treaz.

Stresul, paranoia sau starea de confuzie ar putea, de asemenea, sa te tina treaz. Daca consideri ca acesta este cazul tau, incearca meditatia, fa o rutina din a practica yoga inainte de culcare sau repeta unele mantre linistitoare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri