Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!
Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Orice fel de ceai contine cel putin cativa polifenoli, dar procesarea minima prin care trece ceaiul verde garanteaza faptul ca aproape toti polifenolii sai sunt pastrati in produsul final in forma lor cea mai reactiva, iar rezultatul este ca ceaiul verde are un extraordinar potential antioxidant.

 

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.
O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este
principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului.
Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde.

Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr.
Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde. <> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali.
Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Moarte cruntă pentru o mamă de 29 de ani. A sfârșit într-un canal în loc să ajungă să-și ia copiii

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Te-ar putea interesa și...
Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri
Editors picks
Cookies