Ceaiul de turmeric – Vindeca cu succes peste 50 de afectiuni! Uite cum se prepara!

Ceaiul de turmeric – Vindeca cu succes peste 50 de afectiuni! Uite cum se prepara!
Ceaiul de turmeric – Vindeca cu succes peste 50 de afectiuni! Uite cum se prepara!

Turmericul a fost folosit in India inca din cele mai vechi timpuri si multumita acestui condiment pretios multe dintre afectiunile cunoscute in prezent pot fi prevenite.

 

Turmericul este, probabil, unul dintre cele mai studiate condimente din lume, iar concluziile studiilor sunt clare – acest condiment previne aparitia cancerului si dementa.
De aceea, fiecare dintre noi ar trebui sa consumam ceai de turmeric, un ceai cu efecte anti-inflamatorii si anti-cancer. Dincolo de aceste proprietati, ceaiul de turmeric are proprietatea de a vindeca boala Alzheimer, afectiunile cardiovasculare, depresia si mai mult de cincizeci de alte boli.
Ingrediente:
• 1 lingurita de turmeric
• ½ lingurita de ghimbir
• ½ lingurita de scortisoara
• ½ lingurita de cuisoare
• Un varf de cutit de cardamom
• 1 pahar si jumatate de apa
• ½ pahar de lapte (laptele de migdale este o alternativa in cazul veganilor)
Se amesteca toate
ingredientele si se toarna un pahar si jumatate de apa calda peste acestea. In cazul in care condimentele nu sunt macinate este necesar ca acestea sa fie lasate la fiert timp de cinci minute. Se amesteca totul bine si se adauga laptele cald. Se recomanda ca acest ceai sa nu fie strecurat. Se consuma ocazional pe tot parcursul zilei.
Sursa: e-dimineata.ro

Turmericul este, probabil, unul dintre cele mai studiate condimente din lume, iar concluziile studiilor sunt clare – acest condiment previne aparitia cancerului si dementa.



De aceea, fiecare dintre noi ar trebui sa consumam ceai de turmeric, un ceai cu efecte anti-inflamatorii si anti-cancer. Dincolo de aceste proprietati, ceaiul de turmeric are proprietatea de a vindeca boala Alzheimer, afectiunile cardiovasculare, depresia si mai mult de cincizeci de alte boli.

Ingrediente:

• 1 lingurita de turmeric
• ½ lingurita de ghimbir
• ½ lingurita de scortisoara
• ½ lingurita de cuisoare
• Un varf de cutit de cardamom
• 1 pahar si jumatate de apa
• ½ pahar de lapte (laptele de migdale
este o alternativa in cazul veganilor)

Se amesteca toate ingredientele si se toarna un pahar si jumatate de apa calda peste acestea. In cazul in care condimentele nu sunt macinate este necesar ca acestea sa fie lasate la fiert timp de cinci minute. Se amesteca totul bine si se adauga laptele cald. Se recomanda ca acest ceai sa nu fie strecurat. Se consuma ocazional pe tot parcursul zilei.


Sursa: e-dimineata.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Motivul pentru care Laura Cosoi a ales să plece din țară înainte de Crăciun. Unde va petrece actrița sărbătorile: „Te învață să trăiești fără grijă.”

Povestea urâtă din spatele succesului! Drama pe care a trăit-o până acum 3 ani femeia care astăzi e cunoscută de vedete și personalități din România

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Edi, primele declarații după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”! CE A PUTUT să spună fostul concurent despre Moldo și Dorobanțu abia după ce a plecat acasă: „O să rămân în relații bune cu amândoi probabil. Nu am rămas certat cu nimeni”

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

EXCLUSIV INTERVIU Alina Sorescu, pregătită să o ia de la zero în 2026! Artista ne-a dezvăluit unde își va petrece sărbătorile!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies