Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!

Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!
Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!

Stim ca iti place si tie ciocolata la nebunie, asa ca ne-am gandit sa iti prezentam o reteta delicioasa de prajitura.

Este atat de simplu de facut, incat o vei pregati in fiecare weekend pentru tine si prietenele tale. Nu contine gluten, deci o puteti savura linistite.
Iata de ce ingrediente ai nevoie:
- o cana de alune de padure prajite fara coaja
- 80 de grame de faina de cocos
- 120 de grame de cacao pudra
- patru oua
- 500 ml de lapte
- 100 de grame de margarina vegetala
- 2 lingurite de extract de vanilie
- un praf de sare de mare
- 250 ml de nectar de agave
Incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius.
Arunca toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii o pasta groasa, dar fina.
Tapeteaza cu ulei sau margarina o forma de tarta de 23 de centimentri si pune amestecul.
Coace prajitura timp de 40-60 de minute, in functie de temperatura cuptorului.
Scoate prajitura si las-o sa se raceasca, apoi pune-o in frigider.
Consum-o cand ai pofta, cu frisa vegana, afine sau fulgi de cocos.

Este atat de simplu de facut, incat o vei pregati in fiecare weekend pentru tine si prietenele tale. Nu contine gluten, deci o puteti savura linistite. 

Iata de ce ingrediente ai nevoie:

- o cana de alune de padure prajite fara coaja
- 80 de grame de faina de cocos
- 120 de grame de cacao pudra
- patru oua
- 500 ml de lapte
- 100 de grame de

margarina vegetala
- 2 lingurite de extract de vanilie
- un praf de sare de mare
- 250 ml de nectar de agave

Incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Arunca toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii o pasta groasa, dar fina.

Tapeteaza cu ulei sau margarina o forma de tarta de 23 de centimentri si pune amestecul.

Coace prajitura timp de 40-60 de minute, in functie de temperatura cuptorului. 


Scoate prajitura si las-o sa se raceasca, apoi pune-o in frigider.

Consum-o cand ai pofta, cu frisa vegana, afine sau fulgi de cocos.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Oana Roman, mesaj direct către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, care obișnuiesc să îi lase comentarii negative! Vedeta TV nu reușește să îi înțeleagă: "Pentru mine asta este foarte important!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Noi informații ies la iveală despre decesul artistului Jubilant Sykes. Fiul cântărețului de operă, suspect în moartea tatălui său, se confrunta cu probleme grave, iar PROBELE de la fața locului arată DETALII ȘOCANTE: "Este vorba de o..."

Interviu eveniment, sâmbăta aceasta, de la 23:00, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" Nicușor Dan, Președintele României, omul cu funcția cea mai înaltă în stat, este invitat să răspundă celor mai arzătoare întrebări, aflate pe buzele tuturor

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies