Cea mai sexy actrița româncă a anilor ''70 este acum călugăriță. Maica Ecaterina a vorbit despre desfranarile, avorturile și bețiile ei


A fost una dintre blondele fatele ale scenei teatrului românesc, purta fustițe de o palmă și era recunoscută drept cea mai sexy actriță a vremurilor. După ani de zile de trăit în păcat, Monica Fermo s-a călugărit. Acum poartă numele de Ecaterina și recunoaște că până la 33 de ani a trăit în libertinaj. La acea vârstă a decis să se boteze.


In articol:

Acum se numește Maica Ecaterina

Acum, se numește Ecaterina, are 66 de ani și trăieşte într-o chilie de mănăstire din centrul cetăţii Ierusalimului, lângă Sfântul Mormânt. A plecat în Ţara Sfântă în anul 1990 cu gândul să uite de Monica Fermo, să se roage pentru păcatele ei şi să ducă o viaţă în rugăciune.

Și a reușit. ”Toți colegii din teatru m-au apostrofat atunci și mi-au spus că am încetat să mai trăiesc, că îmi impun alții și că este un drum din care nu mai pot ieși, dar n-am avut nici o secundă de îndoială, de spaimă, de incertitudine. Ceea ce m-a animat este iubirea de Dumnezeu. Asta este baza convertirii mele. Nu a existat frică de viitor.

Frica este de la diavol”, continuă maica Ecaterina mărturisirile.

Citeste si: Tulburătoarea poveste a Elenei, doctorița româncă bolnavă de cancer: "Voi, care sunteți sănătoși: cancerul nu e lepră. Nu îi izolați pe bolnavii de cancer"

Chiar dacă duce o viață monahală, călătorește mult și vine des acasă, unde stă câteva luni pe an. Este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lumească și este de părere că ”în zilele noastre, satanismul abundă”. În plus, crede că Biserica Ortodoxă Română nu a ajuns la stadiul de a comunica cu enoriașii săi și de a le înrădăcina în suflet pe Hristos. ”Oamenii trebuie să știe că nu existăm pe pământ ca să gătim, să facem copii, case, școli, ci ca să ne mântuim”, a conchis Fermo.

sursa: click.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea a făcut anunţul şocant: "Matei a murit"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Horoscopul din manuscrisul lui Nostradamus. Zodii cu destin crunt! Au cel mai mult de suferit in viata

Ce a facut Mario Fresh, tanarul Faimos de la „Exatlon”, cu primii bani castigati din muzica

2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii! Au scăpat de GHINION şi vor ajunge departe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri