Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în “Lacrimi la Marea Neagră”: Nefes şi Tahir mai puternici ca niciodată!


Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în “Lacrimi la Marea Neagră”: Nefes şi Tahir mai puternici ca niciodată!

Vedat, care a câştigat custodia temporară a fiului său, trece la acţiune! Barbatul are un plan malefic şi paraseşte, pe ascuns, hotelul în care stătea împreună cu Yigit. Neştiind unde este băieţelul, Nefes şi Tahir sunt în pragul nebuniei.

Pentru că cei doi îndrăgostiţi sunt obligaţi să stea departe unul de celălalt, din cauza presupusei lor relaţii imorale, fiecare îşi trăieste durerea … separat. Nefes trece prin momente cumplite dar, cu toate acestea, se ţine tare şi îl înfruntă, cu stoicism, pe Vedat.

Tahir “nebunul” nu stă, însă, cu mâinile în sân. Sensibil la suferinţa femeii iubite şi îngrijorat pentru Yigit, pe care îl îndrăgeşte nespus, Tahir ia atitudine.

Aşa cum i-a promis lui Yigit, Tahir va veni să îl salveze din casa lui Vedat, loc în care micuţul nu se simte bine. Ceea ce va face Tahir îi şochează pe toţi.

“Nebunia” lui Tahir îl determină pe Vedat să vină cu un plan mai mare, diabolic. Tahir şi Nefes au însă, un “raspuns” uluitor, în ceea ce priveşte planul lui Vedat … ceva la care barbatul nici nu s-ar fi gândit vreodată. Tahir şi Nefes se simt mai puternici ca niciodată!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri