Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în “Lacrimi la Marea Neagră”: Nefes şi Tahir mai puternici ca niciodată!


Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în “Lacrimi la Marea Neagră”: Nefes şi Tahir mai puternici ca niciodată!

Vedat, care a câştigat custodia temporară a fiului său, trece la acţiune! Barbatul are un plan malefic şi paraseşte, pe ascuns, hotelul în care stătea împreună cu Yigit. Neştiind unde este băieţelul, Nefes şi Tahir sunt în pragul nebuniei.

Pentru că cei doi îndrăgostiţi sunt obligaţi să stea departe unul de celălalt, din cauza presupusei lor relaţii imorale, fiecare îşi trăieste durerea … separat. Nefes trece prin momente cumplite dar, cu toate acestea, se ţine tare şi îl înfruntă, cu stoicism, pe Vedat.

Tahir “nebunul” nu stă, însă, cu mâinile în sân. Sensibil la suferinţa femeii iubite şi îngrijorat pentru Yigit, pe care îl îndrăgeşte nespus, Tahir ia atitudine.

Aşa cum i-a promis lui Yigit, Tahir va veni să îl salveze din casa lui Vedat, loc în care micuţul nu se simte bine. Ceea ce va face Tahir îi şochează pe toţi.

“Nebunia” lui Tahir îl determină pe Vedat să vină cu un plan mai mare, diabolic. Tahir şi Nefes au însă, un “raspuns” uluitor, în ceea ce priveşte planul lui Vedat … ceva la care barbatul nici nu s-ar fi gândit vreodată. Tahir şi Nefes se simt mai puternici ca niciodată!

 

 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri