Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere


Aflați din rândurile următoare care sunt principalele trei motive care îl fac pe un bărbat să bată în retragere și ce poți să faci în acest caz.


In articol:

Se

întâmplă adesea ca atunci când lucrurile merg bine între voi și în sfârșit pare că ai găsit persoana potrivită pentru tine să observi un comportament distant al bărbatului de lângă tine. Acesta brusc nu îți mai dă mesaje, nu te mai caută, iar acest lucru te poate afecta emoțional dacă nu știi să gestionezi corect situația.

Află din rândurile următoare care sunt principalele motive care îl fac pe bărbatul de lângă tine să devină distant și ce poți să faci în aceste cazuri.

Care sunt motivele pentru care bate în retragere

Citește și: Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere

Interesul lui pentru tine s-a schimbat

Un prim motiv ar fi faptul că a ajuns să te cunoască mai bine și a realizat că nu ești tocmai ce își dorește.

Astfel, interesul lui pentru tine nu mai este același, iar din acest caz a adoptat un comportament distant. O altă posibilitate este și să fi întâlnit pe cineva care îi provoacă mai mult interes decât o faci tu.

Viziunea ta despre ceea ce vrei într-o relație și viziunea lui despre ceea ce își dorește nu se potrivesc

Citește și: Nouă mesaje pe care i le poți trimite! Îi vei capta, cu siguranță, atenția! ”Dacă îl faci conștient de faptul că face o treabă bună, acest lucru îl va împlini.”

Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere

Fiecare persoană are dreptul să își dorească lucruri diferite atunci când începe să începe să vorbească și să se întâlnească cu cineva. Există posibilitatea ca tu să vrei ceva serios, iar el vrea doar să iasă la întâlnire sau tu i-ai spus că nu ești pregătită să-ți asumi responsabilitatea unei relații, iar el vrea să își întemeieze o familie. În acest caz, dacă el simte că nu se potrivește, se va retrage și va căuta pe altcineva care vrea exact același lucru pe care îl vrea și el, iar tu ar trebui să faci spațiu în viața ta pentru a intra altcineva care își dorește același lucri pe care îl vrei și tu.

Se ocupă de chestiuni personale

În viața fiecăruia pot interveni oricând lucruri neplanificate. Un deces în familie, un program foarte aglomerat la locul de muncă sau stările de anxietate îl pot face pe bărbatul de lângă tine să nu îți mai scrie pentru o perioadă, mai ales dacă  încă nu te vede ca pe partenera lui în viața așa că nu este dispus să se deschidă și să împărtășească toate aceste lucruri cu tine.

Ce trebuie să faci dacă observi că bate în retragere?

Citește și: Totul despre singurătatea în doi. ”Între noi nu se mai întâmplă schimb de emoție, de energie, noi nu mai avem un viitor împreună.”

Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere

Îl tragi la răspundere

Chiar dacă sună prea autoritar, este foarte important să știi ce s-a întâmplat și care este motivul pentru care nu îți mai scrie. Chiar și atunci când vine vorba de lucruri personale, poate să îți dea măcar un mesaj în care îți va spune că se petrece ceva în viața lui și o să reia legătura cu tine odată ce lucrurile se liniștesc. De aceea, asigură-te că există o comunicare eficientă între voi astfel încât să știi ce se petrece.

Stabilește care sunt așteptările tale

Ce trebuie să faci dacă simți că bate în retragere

Este foarte important să fiți foarte clare în standardele voastre referitoare la așteptările pe care le aveți de la bărbatul respectiv. Chiar dacă relația voastră este la început și momentan doar vă cunoașteți, încercați să stabiliți care este modul în care doriți să comunicați și frecvența mesajelor.

Concentrează-te pe tine, nu pe el

În cazul în care bărbatul respectiv bate în retragere fără nicio explicație, trebuie să știți că indiferent de situație nu există doar acest tip în lume. Din contră, sunt o mulțime de bărbați care așteaptă să fie cunoscuți. De aceea, trebuie să concentrați pe voi și să fiți conștiente că aveți o mulțime de oportunități și de opțiuni care așteaptă să fie explorate.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să eviți bărbații care înșală

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri