Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!


Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor kfetele.ro

Multe femei se întreabă dacă în sezonul rece pot face anumite tratamente faciale sau injectări cu acid hialuronic sau botox în anumite zone. Există vreun tratament pe care nu este indicat să-l faci iarna? Iată ce spun specialiștii.

Numeroase doamne calcă pragul clinicilor de înfrumusețare nu neapărat pentru a-și face vreo intervenție estetică, ci și pentru a alege tratamente faciale, non-invazive. Un procedeu nechirurgical, pentru care optează multe femei, chiar în sezonul rece, este microdermabraziunea - o metodă extraordinară de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează celulele moarte.

Citeste si: Cum scapi de varice în numai două săptămâni cu morcovi și aloe vera

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? "În principiu, contraindicațiile sunt… de evitat soarele, sauna, solarul"

Mezoterapia este și ea preferată de majoritatea doamnelor. Această procedură presupune introducerea, prin injectare, a unui cocktail de substanțe - vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, etc - stabilit de specialist în funcție de situația pacientei. PRX T 33 și PRP se află și ele în topul preferințelor femeilor atunci când își doresc un ten impecabil, curat, hidratat. Toate aceste proceduri, dar și altele, sunt recomandate de către specialiști pentru a fi făcute și în sezonul rece.

Citeste si: Remediul natural care elimină în doar 24 de ore apa de la genunchi și durerea

In sezonul rece poate fi făcut absolut orice tratament facial, injectare cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu toxină botulinică, PRX T 33, peeling, PRP, mezoterapie, microdermabraziune. Așadar, în sezonul rece se pot face absolut toate tratamentele. În principiu, contraindicațiile sunt… de evitat soarele, sauna, solarul…”, spune Dr. Andrei Gregorian, managerul unei clinici din Capitală.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

EDUCAȚIE DISTRACTIVA CU JOCURILE DE LOGICA PENTRU COPII

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri