Ce tipuri de cutii de carton moderne poți utiliza pentru afacerea ta?


Ce tipuri de cutii de carton moderne poți utiliza pentru afacerea ta?

Dacă deții un magazin online, probabil utilizarea cutiilor de carton este un lucru obișnuit.

Aceste tipuri de ambalaje sunt cele mai utilizate din lume, la ora actuală și este bine să știi că sunt și prietenoase cu mediul înconjurător. Însă, știai că există și câteva tipuri de cutii de carton moderne, care pot eficientiza procesul de ambalare, care sunt mai eficiente și care arată mult mai bine? Ne referim la cutiile cu autoformatare, despre care îți vom povesti în cele ce urmează.

 

Ce sunt cutiile cu autoformatare? Sunt cutii din carton, de obicei din carton ondulat, însă foarte populare sunt și cele din carton simplu, pe care le poți asambla în doar câteva secunde. Spre deosebire de cutiile din carton obișnuite, acestea nu mai trebuie lipite cu bandă adezivă pentru a fi construite. Este suficient să urmezi instrucțiunile și în câteva secunde ai o cutie foarte rezistentă, pentru care vei utiliza bandă adezivă numai la final, pentru a o sigila.

Astfel, din prima economisești bani, deoarece nu vei mai folosi prea multă bandă adezivă și economisești și timp prețios.

 

În plus, au și siguranța că aceste cutii sunt mai rezistente pe timpul transportului, fiind potrivite pentru bunurile fragile în special. Pe piață există numeroase cutii cu autoformatare, în diverse dimensiuni și forme. Astfel, poți alege cutii universale, care se potrivesc pentru orice tip de bunuri.

Spre exemplu, dacă vei comanda cutii de carton moderne de la ROGRI, ai posibilitatea de a le personaliza. Astfel, dacă ai nevoie de anumite dimensiuni pentru cutii, este suficient să dai comandă și acestea vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil.

 

 

Cutiile cu autoformatare se folosesc și pentru cărți spre exemplu. Cărțile reprezintă unele dintre cele mai dificile produse de ambalat, mai ales dacă nu au deja aplicată folie din plastic, care să le sigileze. În acest caz, este important să nu se miște pe timpul transportului, pentru ca paginile și coperțile să nu se deterioreze. Cutiile cu autoformatare, special realizate pentru cărți, te vor scăpa de aceste griji.

 

Să mai spunem și despre cutii pentru sticle? Acestea sunt ideale pentru sticlele de băutură sau pentru orice alte obiecte din sticlă, care au nevoie de extra protecție. În ceea ce privește design-ul, dacă optezi pentru cutii de la ROGRI, ai de ales între cutii albe sau cutii natur. Indiferent ce alegi, suntem siguri că te va impresiona calitatea și atenția la detalii. Multe persoane consideră că o cutie de transport este o simplă cutie, însă, în realitate, contează foarte mult felul în care aceasta este construită. O cutie calitativă va proteja eficient bunul ambalat și va arăta foarte bine în momentul în care ajunge la destinatar.

 

Așadar, dacă ai nevoie de cutii de carton pentru afacerea ta, alege cu încredere cutii de carton moderne, cu autoformatare, de la ROGRI.

 

Sursa: https://unsplash.com/photos/GopRYASfsOc


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cum tratăm bolile de piele provocate de stres

Cum să ne îmbunătățim relația de cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri