Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"


Mihai Trăistariu a specificat care este suma de bani pe care o cere pentru a cânta la un eveniment. Cați bani trebuie s-o scoţi din buzunar.


In articol:

Mihai Trăistariu este printre puţinii cântăreţi care este implicat în mai multe afaceri, dar încearcă mereu să fie prezent şi în piaţa muzicală. Puţine sunt persoanele care ştiu exact ce fel de tarif percepe artistul. Chiar dacă nu are o experienţă vastă în zona afacerilor, Mihai Trăistariu a încercat mereu să găsească cheia succesului.

Din ce câştigă Mihai Trăistariu banii care îi asigură o viaţă prosperă

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

mihai traistariu avere

Citeste si: Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

„M-am făcut şi business man, mereu am fost antreprenor. Am încercat de toate, chiar şi o afacere cu o prietenă, un salon de înfrumuseţare. Eu repede tot să fac bani. Vedeam ştiri după Eurovizion: Dan spataru a murit sărac, Gică Pestrescu avea 400 lei pensie. Şi eu mă îngrozeam când auzeam. Am zis să-mi fac o situaţie. Vreau ca tot ceea ce  muncesc să strâng.” a precizat Mihai Trăistariu la podcastul „Aproximativ discuții” cu Gojira.

Câţi bani câştiga Mihai Trăistariu la un concert

mihai traistariu preturi

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici nemachiată: „În absolut tot este vorba de echilibru”

Fiind o fire populară, Mihai Trăistariu şi-a dorit mereu să fie prezent la tot felul de evenimente. Pentru a putea avea cât mai multe concerte şi evenimente, artistul şi-a creat un anumit tarif ce poate fi impresionant pentru unii sau foarte mic pentru alţii.

„Eurovizionul nu te plăteşte! Îţi dă un trofeu să te bucuri de el. Cel mai mult pentru un concert, am luat 4300 euro, cu Tornero, pe un singur cântec. Mi s-a părut fabulos. Spre exemplu, preţul meu de concert este de 1500 euro, dintotdeauna. Mă şi certau cei se la casa de producție: „Măi, fă-ţi un band şi du-te pe 5000 euro. Tu eşti Trăistariu! Voce...

Nu... Eu vreau să cânt mereu! Tu ştii câţi mă cheamă pe preţul ăsta mai micuţ?! Mie îmi ajung 1500 euro, ca să am tot timpul cântări, să am contact cu publicul. Îmi place să socializez, sunt ca Băsescu, cu băi de mulțime. Sa cânt la zilele satului, comune, ca să-şi permită să mă cheme. Adică avem artişti, Brenciu, Bănică, Loredana, ăştia cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro. Mie mi se pare mult, dar fiecare îşi face cota cum vrea.” a comentat Mihai Trăistariu pentru aceeaşi sursă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a slăbit Cătălin Crișan 30 de kilograme. Care este planul alimentar pentru aceasta dietă

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri