Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai faimoși bucătari din România, a trebuit să depună eforturi și să muncească din adolescență pentru a-și construi cariera. El a avut venituri reduse la începutul activității sale în domeniul culinar. Scărlătescu este acum unul dintre jurații de top din cadrul emisiunii în care prestează.
Cătălin Scărlătescu a visat să fie bucătar încă din adolescență, dar a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. El a părăsit școala la 16 ani și s-a concentrat pe pasiunea sa. Primul său loc de muncă a fost ca livrator de mâncare la un hotel de pe litoral, iar mai târziu a început să se ocupe de curățenie și manipularea mărfurilor. De-a lungul timpului, Scărlătescu a avut salarii mici, dar munca sa susținută și pasiunea pentru gătit l-au ajutat să devină unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România.
Citește și: Ce ingredient secret folosește Cătălin Scărlătescu pentru cozonacul de Paște. Vei obține un gust unic
Ce sumă câștiga Cătălin Scărlătescu în momentul în care s-a întors în țară
Cătălin Scărlătescu a început curățând legume în bucătărie, apoi și-a găsit un loc de muncă ca steward pe un vapor cargo.
Primele salarii pe care le-a încasat Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu a revenit în România și a devenit șef bucătar la restaurantul Angels din București.
Deși salariul său nu era atât de mare ca în Germania, el a continuat să muncească din greu și a cerut constant o creștere a venitului. În cele din urmă, șefii săi au decis să îi ofere un salariu mai mare cu 2.500 de dolari, ceea ce a dus la un venit lunar de 2.800 de euro.„Pot să spun că în 2002-2003, când am venit eu în România, m-am întors din Germania… eu pe vremea aia aveam 3.500