Ce spune Carmen Brumă despre roșiile consumate cu brânză și ce beneficii întâlnim în această combinație de vară: “Avem proteine complete, grăsimi, calciu, antioxidanți, fibre.”
Diana Puiu22 iulie 2025Actualizat: 22 iulie 2025, 16:02
Ce spune Carmen Brumă despre roșiile consumate cu brânză și ce beneficii întâlnim în această combinație de vară: “Avem proteine complete, grăsimi, calciu, antioxidanți, fibre.”
Carmen Brumă a vorbit despre beneficiile consumului de brânză cu roșii.
Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țară, renumită mai ales pentru sfaturile pe care le oferă legate de nutriție, sport și o viață echilibrată. Chiar dacă acum are o siluetă de invidiat, Carmen s-a confruntat și ea cu kilogramele în plus, iar în momentul în care a găsit soluția pentru ea, și-a dat seama că asta vrea să facă tot restul vieții și să fie sprijin celor care au nevoie în parcursul său și transformările cu privire la corp. Adesea, Carmen Brumă postează videoclipuri pe rețelele de socializare, acolo unde împarte diferite sfaturi pentru a ne fi mai ușor să apelăm la anumite schimbări, dar și cum alegem corect unele mâncăruri de care avem nevoie.
Nu trebuie să apelăm la ingrediente sofisticate sau rețete care să ne facă să petrecem mult timp în bucătărie, așa că unele elemente esențiale ne ajută atunci când suntem pe grabă, nu știm ce să mâncăm sau cu ce alte alimente să asociem unele feluri de mâncare.
Carmen Brumă vorbește despre consumul de roșii cu brânză
De această dată, Carmen Brumă a vorbit despre roșiile cu brânză, preferate mai ales în salate în această perioadă, atunci când, din cauza temperaturilor mari ne dorim să mâncăm ceva ușor și răcoritor.
Astfel, aceasta spune ce beneficii se găsesc la nivelul roșiilor, dar și de ce reprezintă combinația perfectă alături de brânză, deoarece calciul, grăsimile sănătoase, antioxidanții și fibrele ajung acolo unde trebuie, dacă cele două sunt consumate împreună. „E sănătoasă brânza cu roșii? Că de gustoasă este sigur. Avem proteine complete, grăsimi, unele sănătoase, calciu, antioxidanți, fibre, deci 1-0 până acum. Licopenul din roșii, antioxidantul care protejează pielea și inima, se absoarbe mult mai bine în prezența grăsimii din brânză. Practic, brânza devine vehiculul perfect pentru ca roșia să-ți aducă beneficii maxime. „Da, dar brânza are sare.” Da, unele sortimente, dar roșiile vin cu potasiu, care neutralizează potențialele efecte negative ale sodiului asupra tensiunii arteriale. 3-0 scor final.”, a povestit Carmen Brumă.