Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună.
Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Bianca Drăguşanu a vorbit despre Giani Kiriţă. Uite ce a spus.

 

Bianca Drăguşanu urmăreşte emisiunea

fenomen Exatlon, iar la primul sezon a avut şi un favorit. Este vorba despre Giani Kiriţă "The King", cel pe care ea îl vedea marele câştigător al concursului. Vedeta a apreciat felul în care fostul dinamovist şi-a mobilizat echipa, dar şi glumele lui spumoase.

" Giani este un personaj deja. A arătat cât de puternic este. Are foarte mulţi fani, iar eu am crezut până în ultima clipa că nu va fi eliminat în primul sezon, doar era liderul echipei lui.

Acesta a fost însă votul publicului, dar nu şi al meu. Competiţia Exatlon are încă multe de oferit, ne ţine în continuare în suspans şi le ţin pumnii in continuare participanţilor", a declarat Bianca Drăguşanu acum ceva timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Drăguşanu a vorbit despre Giani Kiriţă. Cei doi au fost surprinşi împreună acum câţiva ani.

Interesant este că în perioada când ambii erau concurenţi la "Dansez pentru tine" Giani Kiriţă şi Bianca au ieşit de mai multe ori împreună şi chiar s-a speculat că ar fi fost ceva între ei.

În urmă cu un an, un fan al emisiunii Exatlon a trimis pe adresa [email protected] cateva imagini cu cele două vedete, care datau din urmă cu mai bine de şapte ani.

La vremea respectiva, concret in 2012, cei doi au participat, după cum v-am spus şi mai sus, la show-ul „Dansez pentru tine”, în calitate de concurenti.

Bianca avea, pe atunci, o relatie cu Adrian Cristea, in timp ce fostul capitan de la Dinamo iesea cu mai multe domnisoare, printre care si Andreea Tonciu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies