Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”
Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Adela Popescu a vorbit despre cum sunt sărbătorite evenimentele importante din familie și care sunt zilele pe care nu le poate ține minte niciodată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie frumoasă, au împreună trei copii, iar aceștia se bucură atât de un succes pe plan profesional, cât și fericire și împlinire pe plan personal. Atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor, aceștia se declară a fi oameni simpli, care nu pun preț pe foarte multe lucruri, iar viața de familie reprezintă momentul în care fiecare clipă este sărbătorită într-un anumit mod pentru ei.

Care sunt evenimentele din familie pe care Adela Popescu nu și le amintește niciodată

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase, Adela Popescu a dezvăluit câteva secrete de familie, și anume cum stă aceasta la capitolul zilelor și evenimentelor importante din viața lor.

Vedeta a mărturisit că nu își mai amintește deloc data când ea și soțul ei s-au sărutat pentru prima oară, de aceea atunci când își sărbătoresc aniversarea, își pun câteva semne de întrebare cu privire la când a fost ziua în care s-au cunoscut. În schimb, aceasta își amintește data nunți, însă când vine vorba despre anul nașterii soțului ei, apelează la internet pentru afla.  „Nu prea ținem cont de lucrurile astea.
Dacă ne întrebi „voi ce dată sărbătoriți?” „Păi noi când ne-am pupat? Sărbătorim acum, nu atunci când ne-am pupat?” Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima oară, nimic prima oară. Când m-a cerut în căsătorie știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. În schimb, știu data nunți, bineînțeles, pe aceea o mai sărbătorim uneori. Anul nașterii, el e deja ofticat pe treaba asta „nu ai cum să nu știi când m-am născut”.
Caut repede pe Google, altfel aș fi în impas. Nu punem mare preț, cadourile le dăm înainte.”
, a spus Adela Popescu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Cum primesc copiii Adelei Popescu celebritatea părinților

Copii Adela Popescu
Copii Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Actrița a vorbit și despre copiii ei, spunând ca aceștia trăiesc într-un mediu cu persoane la fel de cunoscute cum sunt părinții lor, astfel că nu observă o diferență atunci când ei sunt vizitați, iar toți se comportă în jurul lor ca și cum ar fi oameni normali. Chiar dacă la școală colegii știu cine sunt părinții lor, aceștia nu sunt expuși în mediul online și nu primesc feedback din partea celor din jur.

Deși părinții sunt cunoscuți, Adela Popescu spune că cei mici încă nu sunt familiarizați cu această lume.  „Ei (nr. copiii) nu sunt conștienți pentru că în general prietenii noștri sunt și ei cunoscuți. Adică mediile în care noi ne învârtim sunt formate din oameni ca și noi și atunci nu văd: „hei, tu ești cutărescu”. Nu, ei văd oameni normali. Nu-i arătăm, nu-i fotografiem în online și atunci nu au feedback-ul acesta de la colegi. Sigur că în clasă se știe despre asta. Sigur că părinții le-au spus că ea este Adela Popescu, el este Radu Vâlcan, prezintă emisiunea nu știu care, cumva colegi în clasă înțeleg, dar copiii nu sunt cunoscuți.”, a mai povestit actrița.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies