Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan! „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan! „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”
Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan! „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Artista și soțul său au o chimie extrem de puternică.

Adela Popescu a fost invitată în cadrul podcastului „La cină”, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală. Actrița și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, reprezentând unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Când a început Adela Popescu să se simtă atrasă de Radu Vâlcan?

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mulți ani, iar cei doi soți s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Adela Popescu s-a simțit atrasă de Radu Vâlcan de abia în momentul în care acesta s-a lăsat descoperit. Astăzi, cei doi soți formează un cuplu extrem de admirat și o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

În momentul în care am început să vorbim noi doi poveștile noastre, în felul nostru, abia atunci l-am descoperit și m-a îndrăgostit de el. Pentru că el e un om, cred că asta mi-a plăcut cel mai mult, pe care poți să îl placi fizic din prima, bineînțeles, dar așa cum l-am plăcut eu, nu îl placi din prima, nici din a doua, de abia a treia când îl cunoști.

Nu se lasă arătat și descoperit deloc. Ori că e timid ori nu știu. Sunt unii oameni care reușesc din punct de vedere social să se facă foarte plăcuți. Au capacitatea asta de a se face plăcuți din prima. El nu mi se părea că face parte din categoria asta. El a fost pentru mine absolut o foarte mare descoperire, când eu am avut acces la el. Am avut un moment potrivit.
Mie mi se pare foarte important asta în relații, să fie momentul potrivit, când oamenii își doresc aceleași lucruri. Să ne dorim o familie, să ne dăm seama că pentru noi asta este cel mai important. Mai întâi să ne căsătorim și apoi o familie care să însemne și un copil, doi, trei. Pentru mine familia e foarte importantă. Am crescut în ideea asta. Mi-am dorit să întâlnesc un om pentru care familia este foarte importantă și familia lui.
Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui. Chiar cred uneori că sunt mai importantă decât copiii. Cred că mă vrăjește, dar asta mă face să simt, ceea ce pentru mine e foarte important
.”, a declarat Adela Popescu.   

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies