Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”
Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Artista și soțul său au o chimie extrem de puternică.

Adela Popescu a fost invitată în cadrul podcastului „La cină”, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală. Actrița și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, reprezentând unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Când a început Adela Popescu să se simtă atrasă de Radu Vâlcan?

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mulți ani, iar cei doi soți s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Adela Popescu s-a simțit atrasă de Radu Vâlcan de abia în momentul în care acesta s-a lăsat descoperit. Astăzi, cei doi soți formează un cuplu extrem de admirat și o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

În momentul în care am început să vorbim noi doi poveștile noastre, în felul nostru, abia atunci l-am descoperit și m-a îndrăgostit de el. Pentru că el e un om, cred că asta mi-a plăcut cel mai mult, pe care poți să îl placi fizic din prima, bineînțeles, dar așa cum l-am plăcut eu, nu îl placi din prima, nici din a doua, de abia a treia când îl cunoști.

Nu se lasă arătat și descoperit deloc. Ori că e timid ori nu știu. Sunt unii oameni care reușesc din punct de vedere social să se facă foarte plăcuți. Au capacitatea asta de a se face plăcuți din prima. El nu mi se părea că face parte din categoria asta. El a fost pentru mine absolut o foarte mare descoperire, când eu am avut acces la el. Am avut un moment potrivit.
Mie mi se pare foarte important asta în relații, să fie momentul potrivit, când oamenii își doresc aceleași lucruri. Să ne dorim o familie, să ne dăm seama că pentru noi asta este cel mai important. Mai întâi să ne căsătorim și apoi o familie care să însemne și un copil, doi, trei. Pentru mine familia e foarte importantă. Am crescut în ideea asta. Mi-am dorit să întâlnesc un om pentru care familia este foarte importantă și familia lui.
Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui. Chiar cred uneori că sunt mai importantă decât copiii. Cred că mă vrăjește, dar asta mă face să simt, ceea ce pentru mine e foarte important
.”, a declarat Adela Popescu.   

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies