Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”
Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

Sportivul a făcut multe sacrificii de dragul carierei.

Leonard Doroftei este un nume mare al sportului românesc, fiind fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară și făcând de-a lungul carierei sale performanțe spectaculoase în lumea sportului.

Recent, fostul pugilist a fost invitat în cadrul podcastului „iAM Ștucan”, acolo unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în cariera sa.

Leonard Doroftei, despre lupta cu foamea

Citește și: Ritualul pe care Leonard Doroftei îl are în fiecare dimineață la mormântul celei care i-a dat viață. „Degeaba te duci la mormânt și plângi.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului
Leonard Doroftei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

În vârstă de 54 de ani, sportivul a trecut printr-o perioadă în care cunoștințele în materie de alimentație nu erau așa bine dezvoltate. Astfel, pentru a trece proba cântarului, Leonard Doroftei a făcut adesea foamea, fiind privat de o alimentație corespunzătoare pentru un sportiv.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

 „ A fost greu, a fost groaznic. A fost groaznic pentru că nu am avut o educație corectă, privind acum în urmă, cum fac alții și cum se antrenează alții. Gândește-te că noi mâncam pe gramaj, 100 de grame. Mănânci o friptură de 100 de grame, mai bagi și un colț de pâine de 50 de grame, mâncam o grămadă de calorii. Acum vorbim de calorii, pe care nu mai puteam să le dau pe noapte.

A doua zi aveam cu jumătate de kilogram în plus decât avusesem cu o zi înainte, că nu dădeam nimic pe toate că rămânea. Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Nu știam. Boxam că trebuia să boxăm. Și bătuți și cu banii luați. Acum e ușor să dai vina pe antrenor, dar nu era doar vina lui. Era și vina noastră, pentru că nu stăteam cuminți.
Ieșeam din cameră și mergeam și mâncam. Nu aveam cum. Stăteam noaptea și ne zvârcoleam în pat de foame. Nu dormi toată noaptea. Eu nu dormeam. Nu pot să dorm. Dacă îmi e foame, nu dorm. Dimineața ațipeam un pic. Și fără apă și fără mâncare. Groaznic. Aveai gura uscată. Când te uiți acum alții cum beau apă, pahar după pahar și nu au nimic. Eu nu aveam voie să beau un pahar de apă că ne chema repede la cântar și ne trimitea repede la antrenament.
Noi ne speriam, beam apă și vomitam
.”, a declarat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului
Leonard Doroftei[Sursa foto: Facebook]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies