Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Luna iunie aduce cu sine o serie de zile libere pentru angajații din România, în special pentru cei din sectorul bugetar. Cu toate acestea, această situație poate crea dificultăți pentru pensionari, care se așteaptă să primească pensia în primele zile ale lunii, așa cum se întâmplă în mod obișnuit.

Ziua de 1 iunie, precum și prima zi de Rusalii, pe 4 iunie, sunt zile libere conform calendarului oficial. În plus, bugetarii vor beneficia de o minivacanță, având zi liberă și vineri, pe 2 iunie.

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant.

Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii Publice.

Citește și: Femeile din România vor primi 250 de lei direct pe card! Când intră noua tranșă pentru cardurile de alimente și mese calde

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant. Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii Publice.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

„Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari. După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari. Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de

2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor”, a declarat în weekend Daniel Baciu.

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni

[Sursa foto: shutterstock]

Ce a spus șeful CNPP

Pensionarii care primesc pensiile în cont, pe card, vor fi cei mai avantajați în ceea ce privește plata promptă a acestora. Se pare că acești pensionari nu vor întâmpina întârzieri în primirea pensiilor.

Potrivit președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, pensiile achitate prin transfer electronic sunt procesate rapid și nu există întârzieri semnificative. Toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată sunt plătite într-o singură zi.

„Cei mai avantajați vor fi pensionarii cu pensii primite în cont, pe card. Ei se pare că nu vor avea niciodată parte de întârzieri. „Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere.

Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată”, a adăugat șeful CNPP.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Vouchere de 8000 de lei pentru românce! Anunțul de ultimă oră al Ministrului Marcel Boloș

 Citește și:

Ce să faci sa nu se mai lipească clătitele. Care este ingredientul pe care să îl adaugi la clătite pentru a nu se mai lipi de tigaie!

„M-am plictisit de viață. M-aș cam duce.” Florin Zamfirescu, declarații șocante despre viața sa

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Cum a slăbit celebra actriță Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămână! Ce a mâncat în fiecare zi

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies