Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Luna iunie aduce cu sine o serie de zile libere pentru angajații din România, în special pentru cei din sectorul bugetar. Cu toate acestea, această situație poate crea dificultăți pentru pensionari, care se așteaptă să primească pensia în primele zile ale lunii, așa cum se întâmplă în mod obișnuit.

Ziua de 1 iunie, precum și prima zi de Rusalii, pe 4 iunie, sunt zile libere conform calendarului oficial. În plus, bugetarii vor beneficia de o minivacanță, având zi liberă și vineri, pe 2 iunie.

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant. Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii Publice.

Citește și: Femeile din România vor primi 250 de lei direct pe card! Când intră noua tranșă pentru cardurile de alimente și mese calde

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant. Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii

Publice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari. După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari.

Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor”, a declarat în weekend Daniel Baciu.

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni[Sursa foto: shutterstock]

Ce a spus șeful CNPP

Pensionarii care primesc pensiile în cont, pe card, vor fi cei mai avantajați în ceea ce privește plata promptă a acestora. Se pare că acești pensionari nu vor întâmpina întârzieri în primirea pensiilor. Potrivit președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, pensiile achitate prin transfer electronic sunt procesate rapid și nu există întârzieri semnificative.

Toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată sunt plătite într-o singură zi.

„Cei mai avantajați vor fi pensionarii cu pensii primite în cont, pe card. Ei se pare că nu vor avea niciodată parte de întârzieri. „Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere.

Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată”, a adăugat șeful CNPP.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”- kanald.ro

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Vouchere de 8000 de lei pentru românce! Anunțul de ultimă oră al Ministrului Marcel Boloș

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

„M-am plictisit de viață. M-aș cam duce.” Florin Zamfirescu, declarații șocante despre viața sa

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Horoscop 28 mai 2024. Află ce zodie va avea multă treabă la locul de muncă

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies