Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iunie. Acesta este anunțul mult așteptat

Luna iunie aduce cu sine o serie de zile libere pentru angajații din România, în special pentru cei din sectorul bugetar. Cu toate acestea, această situație poate crea dificultăți pentru pensionari, care se așteaptă să primească pensia în primele zile ale lunii, așa cum se întâmplă în mod obișnuit.

Ziua de 1 iunie, precum și prima zi de Rusalii, pe 4 iunie, sunt zile libere conform calendarului oficial. În plus, bugetarii vor beneficia de o minivacanță, având zi liberă și vineri, pe 2 iunie.

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant. Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii Publice.

Citește și: Femeile din România vor primi 250 de lei direct pe card! Când intră noua tranșă pentru cardurile de alimente și mese calde

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Desigur, în mod teoretic, această zi ar trebui recuperată într-un moment ulterior, însă acest aspect este mai puțin relevant. Cu toate acestea, este important să menționăm că pensiile multor români pot avea o probabilitate mare de a fi plătite cu întârziere în luna iunie, conform avertismentului făcut de președintele Casei Naționale de Pensii

Publice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari. După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari.

Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor”, a declarat în weekend Daniel Baciu.

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni[Sursa foto: shutterstock]

Ce a spus șeful CNPP

Pensionarii care primesc pensiile în cont, pe card, vor fi cei mai avantajați în ceea ce privește plata promptă a acestora. Se pare că acești pensionari nu vor întâmpina întârzieri în primirea pensiilor. Potrivit președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, pensiile achitate prin transfer electronic sunt procesate rapid și nu există întârzieri semnificative.

Toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată sunt plătite într-o singură zi.

„Cei mai avantajați vor fi pensionarii cu pensii primite în cont, pe card. Ei se pare că nu vor avea niciodată parte de întârzieri. „Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere.

Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată”, a adăugat șeful CNPP.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni
Ce se va întâmpla cu pensiile femeilor în luna iuni[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Vouchere de 8000 de lei pentru românce! Anunțul de ultimă oră al Ministrului Marcel Boloș

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„M-am plictisit de viață. M-aș cam duce.” Florin Zamfirescu, declarații șocante despre viața sa

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies