Ce se întâmplă pe litoralul românesc? Nelu Tătaru, avertisment de ultimă oră: „Am văzut nereguli!”


În plină epidemie de coronavirus, foarte multe persoane se distrează în voie pe litoralul românesc și uită cu desăvârșire respectarea regulilor de protecție împotriva noului coronavirus, detaliu observat și de Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății.


In articol:

De la începutul epidemiei de coronavirus, autorităților le-a fost extrem de teamă ca litoralul românesc să nu devină un focar pentru românia, așa că Ministrul Sănătății a decis să meargă în control în stațiunile de la mare, iar detaliile pe care le-a observat l-ar putea determina să ia o decizie în defavoarea românilor.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”

În premieră în control pe litoralul românesc, Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a vrut să vadă dacă turiștii și patronii de localuri, hoteluri și terase respectă regulile impuse de autorități, însă ce a văzut l-a lăsat rece. Pentru extrem de multe persoane pe primul plan se află distracția, iar abia pe planurile secundare respectarea normelor de protecție împotriva noului coronavirus.

Ministrul Sănătății Nelu tătaru
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în control pe litoralul românesc.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, declarații despre nerespectarea regulilor, pe litoralul românesc

„În general, în toate stațiunile am văzut nereguli. Populația vine, vrea relaxare la mare. Această relaxare trebuie să se desfășoare în anumite condiții. Acești agenți le au de la începutul lunii iunie.

După cum am putut vedea, pe litoral sunt anumite zone unde regulile nu se respectă.

Administratorii plajelor, cu şezlonguri sau plajă de nisip, ar trebui să respecte aceste norme şi atunci vom putea vedea şi o activitate normală desfăşurată în context pandemic. Nu suntem într-un sezon estival obişnuit, nu suntem într-un sezon estival care să ne poată permite să avem aceleaşi activităţi pe care le aveam şi anul trecut.

Citeste si: Amenzi usturătoare date de Protecţia Consumatorilor în sudul litoralului

Când am luat aceste măsuri de relaxare, le-am luat cu anumite norme, inclusiv la plajele deschise, inclusiv la plajele private. Au fost nişte norme care trebuiau doar aplicate. Agenţii economici s-ar părea că nu au recurs la respectarea acestor reguli şi atunci vedem ce se întâmplă pe litoral.

Totuşi, recurg la aceleaşi recomandări: haideţi să păstrăm acea distanţare fizică, haideţi să păstrăm acea- am văzut astăzi dimineaţă în Constanţa- acel port al măştii în locurile aglomerate, în locurile închise! Sunt momente când poate unii dintre noi uităm. Haideţi să ne reamintim şi să purtăm această mască!” a spus Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, cu privire la situația de pe litoral.

Citeste si: Nelu Tătaru a emis cel mai sumbru pronostic! 2800 de cazuri pe zi, dar „putem ajunge și la mai multe!”


Abonează-te pe

Citește și:

Când se termină pandemia de coronavirus? Anunțul a fost făcut chiar de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Autoritățile din Utah au decis! Stare de urgență până pe 20 septembrie, din cauza epidemiei de coronavirus!

Dr. Ioana Stăncel, avertisment de ultim moment despre începerea școlilor! „Vom avea focare în școli și grădinițe”

Nelu Tătaru, avertisment: „Avem o scădere a mediei de vârstă a persoanelor infectate cu coronavirus”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri