Singurele persoane carora nu li se recomanda sa consume oua sunt diabeticii, care risca sa dezvolte afectiuni cardiace.
Un studiu realizat de nutritionistii revistei online Authority Nutrition citat de www.whydontyoutrythis.com a aratat ca 70% dintre subiectii care au consumat intre unul si trei oua pe zi nu au experimentat schimbari negative in ceea ce priveste nivelul colesterolului rau. La ceilalti 30% dintre participanti s-a observat o modificare in bine, valorile LDL scazand.
Ouale consumate la micul dejun asigura o senzatie de satietate pe termen lung, ceea ce va va ajuta sa mancati mai putin in timpul zilei si sa va mentineti greutatea.
Sursa
Un studiu realizat de nutritionistii revistei online Authority Nutrition citat de www.whydontyoutrythis.com a aratat ca 70% dintre subiectii care au consumat intre unul si trei oua pe zi nu au experimentat schimbari negative in ceea ce priveste nivelul colesterolului rau.
La ceilalti 30% dintre participanti s-a observat o modificare in bine, valorile LDL scazand.
Ouale consumate la micul dejun asigura o senzatie de satietate pe termen lung, ceea ce va va ajuta sa mancati mai putin in timpul zilei si sa va mentineti greutatea.
Sursa