Ce schimbare de look și-a făcut Tavi Clonda și care a fost reacția soției sale, Gabriela Cristea? „Sunt frumușel?”

Ce schimbare de look și-a făcut Tavi Clonda și care a fost reacția soției sale, Gabriela Cristea? „Sunt frumușel?”
Ce schimbare de look și-a făcut Tavi Clonda și care a fost reacția soției sale, Gabriela Cristea? „Sunt frumușel?”

Tavi Clonda și-a făcut o nouă schimbare de look. Care a fost reacția soției sale, Gabriela.

Tavi Clonda împărtășește toate momentele din viața lui cu urmăritorii, mai ales atunci când vine vorba de schimbări. Pentru că nu ascunde nimic, acesta a făcut un filmuleț inclusiv când a făcut o nouă schimbare de look, deoarece nu-i mai plăcea vechea coafură. Ajuns la salon, acesta a filmat pas cu pas tot ce s-a întâmplat, iar când a ieșit de acolo mulțumit de noul rezultat, soțul Gabrielei Cristea a spus că este normal să ne mai jucăm din când în când cu look-ul nostru, mai ales dacă avem o latură artistică. 

“La soare te mai poți uita, dar la mine, ba. Vedeți freza asta? Nu se mai poate cu ea. Din când în când avem nevoie de schimbare. Abia aștept după să vedem reacția Gabrielei. A început nebunia, l-a spălat frumos și să vedem ce-i facem. Ce frumos, stați să vedeți până la final. Tundem și sprâncenele. Îl întindem frumos. Stați să mă vedeți la soare. Altfel cu soarele acesta, freză nouă.
E bine să ne mai jucăm din când în când cu look-ul nostru, cu lucruri în viață, mai ales dacă suntem artiști, avem un spirit artistic. Mă duc la Gabriela să văd ce zice. Să vedem dacă observă freză și dacă îi place.”,
a povestit Tavi Clonda.

Cum a reacțonat Gabriela Cristea la noua coafură a lui Tavi Clonda

Citește și: Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”

Citește și: Tavi Clonda, mărturisiri despre viața de familie. Soțul Gabrielei Cristea a vorbit despre deciziile importante pentru el. „De când am copiii, mi-am pus cariera în spate. Așa am prioritizat familia.”

Bineînțeles că această schimbare nu putea să nu fie împărtășită și cu soția lui, Gabriela Cristea, iar acesta, cum a ajuns acasă, a și început să o filmeze atunci când a ieșit pe terasă, pentru a-i prinde reacția pe care o va avea în legătură cu noua freză.

Cu câteva emoții, ca de fiecare dată atunci când își schimbă look-ul, Tavi Clonda a întrebat-o pe soția lui dacă este frumușel și aceasta a observat imediat schimbările pe care soțul le-a făcut.

Gabriela Cristea: Ce ți-ai făcut? Te-ai tuns, te-ai frezat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tavi Clonda: Ai observat așa repede! Cum ai observat?

Gabriela Cristea: Păi e altfel freza!

Tavi Clonda: Filmez ca să fie dovadă. Sunt frumușel?

Gabriela Cristea: Ești frumușel!

Tavi Clonda: Sunt un pic demoralizat!

Gabriela Cristea: De ce ești demoralizat?

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Tavi Clonda: De freza aia veche. Poți să bagi mâna în freză și să o faci cum vrei tu! Îi este frică! Bine, nu vrei să o strici, lasă.

Gabriela Cristea: Da, nu vreau să ți-o stric.  

Și Gabriela Cristea a trecut la schimbări de look, iar ea a făcut, de asemenea, un videoclip pe rețelele de socializare. În timp ce vorbea, ea a afirmat că tocmai ce a apelat și ea la o reîmprospătare a culorii.

Gabriela Cristea: Tocmai mi-am pus și eu vopsea în cap. 

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat? „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies