Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”

Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”
Gabriela Cristea, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, cât timp a fost însărcinată cu primul copil. „M-au marcat pe viață. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu.”

Gabriela Cristea a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, din perioada sarcinii.

Gabriela Cristea și-a făcut curaj, iar după ce zilele trecute a vorbit despre motivul pentru care nu ar apela la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, aceasta a vorbit, tot în mediul online, despre cele mai grele săptămâni din viața ei, despre care nu a vorbit până acum, ele fiind în perioada sarcinii. Aceasta ajuns la gânduri care au afectat-o și au marcat-o pe viață, după spusele ei, iar prezentatoarea TV nu mai reușea să se odihnească deloc. 

„O să vă vorbesc despre cele mai grele două săptămâni din viața mea, atunci când eram însărcinată cu primul meu copil, Victoria. Atunci am avut atacuri de panică. Sunt sigură că sunt multe femei care se vor recunoaște în perioada de atunci. Eram într-una din cele mai fericite momente din viața mea sau cel puțin așa mă gândeam la momentul acela.

Eram însărcinată și urma să nasc.

Eram gravidă în aproape 8 luni, dar aveam niște gânduri care au apărut încă de la începutul sarcinii și care au început să se acutizeze. Gândurile mele aveau legătură cu momentul nașterii. Mă gândeam „oare o să îmi iubesc copilul de la naștere? Oare o să fiu eu mama suficient de bună? Dar până să ajung acolo, mă gândeam dacă o să reușesc să duc la bun sfârșit momentul nașterii.
Erau niște gânduri care, la o primă vedere, par să nu te afecteze, dar o femeie însărcinată, în momentul în care este măcinată de astfel de gânduri și probabil mai mult de jumătate dintre femeile însărcinate au genul acesta de gânduri, pentru femeile însărcinate și pentru mine la momentul respectiv, au fost crunte. Efectiv nu am mai reușit două săptămâni să dorm, atât de tare eram măcinată de aceste gânduri.”,
a mai povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, marcată de perioada sarcinii

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac. Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Vedeta TV a ținut să mai spună că atunci a făcut pentru prima dată și atacuri de panică, despre care nu credea foarte multe până atunci, iar cel care i-a fost alături în toată această perioadă a fost soțul ei, deoarece alți oameni din jurul său credeau că sunt doar niște mofturi. 

„În perioada respectivă am făcut niște atacuri de panică, dar atacuri de panică pe care nu pot să vi le povestesc că simțeam că mă sufoc din orice, nu puteam să dorm sub nicio formă. Ultima lună am dormit-o în balansoar, afară, spre norocul meu era vară. Simțeam că mă sufoc de gânduri. Inițial, doar Tavi mi-a dat atenție și m-a crezut în situația asta, m-a înțeles,  pentru că ceilalți credeau că sunt doar niște toane ale mele.
Îmi spuneau că nu ești tu singura femeie care o să naști, nu ești tu singura femeie care o să aduci pe lume prunci în felul în care vei aduce tu pe lume, adică prin cezariană. Atât de intense și de dure au fost momentele acelea pentru mine, încât m-au marcat pe viață. Da, au fost cele mai grele două săptămâni din viața mea. Nu mă întrebați cum am reușit să trec peste, dar cu ajutorul soțului meu și cumva m-am autostimulat. Am aflat că există și niște tehnici prin care poți să scapi de atacurile de panică. Între timp am citit despre asta, am încercat să mă documentez și am aflat, de fapt, că sunt și niște arderi chimice, mai ales la gravide. Hormonii o iau razna cu totul și cu totul.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Pe lângă gândurile pe care le poți avea ca femeie însărcinată, intervine și dereglarea hormonală care este una destul de agresivă la femeile însărcinate și înțeleg că organismul se reglează destul de târziu după ce ai născut. Așa că, dragilor, dacă aveți în familie femei însărcinate și dacă își pun întrebări și au nelămuriri, dacă simțiți că nu sunt în apele lor,  fiți alături de ele pentru că eu am ajuns în perioada respectivă să mă rog pentru sănătatea mintală, eu, care sunt atât de limpede la minte. Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu. Până să nu se întâmple acel atacuri de panică, nici nu credeam în ele. Cum să nu-ți poți tu să-ți controlez gândurile tale să nu ai tu control asupra propriul organism și a minții tale? Mi se părea incredibil. În momentul acela, însă, mi-am dat seama că totul este imprevizibil”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies