Ce sanse ai sa te impaci cu fostul iubit in functie de zodie


Toata lumea a trecut printr-o despartire dureroasa si, uneori, cu totii am face orice ca sa ne vedem inapoi in bratele celui iubit. Iata care sunt sansele sa te impaci cu fostul/fosta in functie de zodie.

Berbec: Este inebunit dupa sex. Lui îi place să lupte şi e un războinic, dar, de asemenea, îi plac săruturile şi romantismul. Chiar dacă fiecare relaţie a lui se va încheia cu o hotărâre absolută de a nu mai vorbi cu fostul niciodată, el are un punct slab care îl va face să cedeze: amorul. E suficient să i se facă o propunere şi va ajunge în braţele fostului iubit.

Taur: Iarta, dar nu uita. Pe cât de încăpăţânat este, pe atât este şi de iertător. Dacă a fost neîndreptăţit în amor şi decide să tragă linie, el îşi va ierta până la urmă iubitul, dar nu va uita ce i-a făcut. Partenerului lui ar trebui să îi pară extrem de rău pentru ce i-a provocat, asta dacă vrea să fie din nou cu el.

Gemeni: Este nestatornic, iar odată ce a ieşit dintr-o relaţie, şansele sunt între 40 şi 60 la sută să se reîntoarcă la fostul iubit. Este foarte bun în a vedea toate laturile unei situaţii, dar acest lucru îi poate face pe alţii să profite de el. După ce a fost rănit, acesta nu iartă atât de rapid precum ai crede.

Rac: Are toate şansele să se întoarcă în braţele fostului. Acest nativ îşi vede partenerul ca pe cineva la care se poate întoarce acasă, cu care se simte în siguranţă şi de care să fie mângâiat. Atunci când o relaţie se destramă, Racul este pierdut şi are nevoie să se ataşeze cât mai repede de cineva. Atunci când fostul face aluzie la iertare, el îl va primi din nou în viaţa lui, chiar dacă nu imediat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri