Carmen Bruma incearca fel si fel de combinatii care nu ingrasa si care o ajuta sa ramana in forma chiar si dupa nastere.
Ea a impartasit cu fanii de pe site-ul ei o reteta inedita de salata care se poate consuma seara si care nu te va face sa te simti vinovata cand o vei consuma.
Salata de pastrav cu spanac si sos de sfecla rosie
INGREDIENTE:
100 g pastrav la cuptor, gratar sau afumat
2 pumni de spanac frunze
SOS DE SFECLA ROSIE:
Jumatate de sfecla
rosie medie (dimensiunea pumnului) fiarta
1 lingurita de mustar
2 linguri ulei de canepa
Zeama de la o jumatate de lamaie
2 linguri de apa
1 fir de ceapa verde
Condimente: busuioc, cimbru, rozmarin, fenicul, patrunjel, sare
Se amesteca ingredientele in blender pana se transforma intr-un sos care se adauga peste spanac si pastrav
Ea a impartasit cu fanii de pe site-ul ei o reteta inedita de
salata care se poate consuma seara si care nu te va face sa te simti vinovata cand o vei consuma.
Salata de pastrav cu spanac si sos de sfecla rosie
INGREDIENTE: 100 g pastrav la cuptor, gratar sau afumat
2 pumni de spanac frunze
SOS DE SFECLA ROSIE: Jumatate de sfecla rosie medie (dimensiunea pumnului) fiarta
1 lingurita de mustar
2 linguri ulei de canepa
Zeama de la o jumatate de lamaie
2 linguri de apa
1 fir de ceapa verde
Condimente: busuioc, cimbru, rozmarin, fenicul, patrunjel, sare
Se amesteca ingredientele in blender pana se transforma intr-un sos care se adauga peste spanac si pastrav