Ce să faci și ce să nu faci când cunoști pentru prima dată un bărbat


Ce să faci și ce să nu faci când cunoști pentru prima dată un bărbat

Ești singură și vrei să găsești partenerul perfect?

Partenerul acela care să te înțeleagă, să te accepte și lângă care să te simți protejată? Atunci trebuie neapărat să ieși la întâlniri. Să afli cum gândește un bărbat. Să simți dacă e în regulă să faci sau să nu faci sex la prima întâlnire.

Citește înainte câteva sfaturi de dating și sex ca să fii sigură pe tine de acum încolo și să nu mai ai emoții în ceea ce privește întâlnirile.Sfaturile ca sfaturile, dar practica ne omoară. Mai ales când e vorba de primele întâlniri, unde totul pare important. De la ținută, la felul în care mergi la toate flirturile nevinovate pe care le faceți. Fiecare persoană este diferită însă există câteva reguli pe care le poți urma ca totul să meargă ca pe roate. Uite ce ar trebui să faci și ce ar trebui să nu faci la primele întâlniri cu un bărbat.


Creează o primă impresie bună

Știi doar că hainele sunt cartea ta de vizită, nu? Atunci ai grijă să-ți adaptezi ținuta după locul în care vă veți întâlni. Nu-ți lua o rochie scumpă dacă vă vedeți într-un loc fără pretenții sau jeanși cu tricou dacă ai fost invitată la un restaurant select. Bineînțeles, nu uita să faci un mic research înainte de ziua întâlnirii, ca să fii sigură că-ți alegi ținuta potrivită.


Fii atentă la limbajul corpului

Dacă-ți place mult tipul care te-a invitat la întâlnire și vrei ca și el să te placă, încearcă să-i imiți limbajul corpului. I se va părea că ești mult mai interesantă și atrăgătoare dacă faci acest lucru. Testează și ai să vezi cât de dinamică va fi discuția. În plus, și el se va simți mult mai în siguranță față de tine.


Ai grijă la vrăjeală
Îți place tipul din fața ta, însă ai grijă totuși să fii atentă la anumite aspecte. Sau, cum ar zice sora ta mai mare, ai grijă la vrăjeală. O să-ți dai seama imediat dacă tipul te amețește ca să facă sex la prima întâlnire cu tine sau chiar îl interesează persoana ta după cum vorbește. Dacă vorbește numai despre el, fii atentă să nu fie vreun narcisist. Vezi cum să evaluezi corect un bărbat de la prima întâlnire ca să nu ai parte de eșecuri și să fii dezamăgită.
Am văzut ce ar trebui să faci la o primă întâlnire, hai să vedem și ce să nu faci.

Nu-l agasa cu întrebări legate de situația lui financiară

Bărbații au un al șaselea simț (sau nu) atunci când vine vorba de femei care sunt interesate mai mult de grosimea portofelului decât de persoana lui. Așa că lasă discuția să meargă de la sine. Dacă afli unde lucrează, poți să-ți faci o idee și de veniturile lui, dacă acest aspect contează atât de mult pentru tine.

Evită poveștile despre relațiile anterioare

Pe bărbatul din fața ta nu-l va interesa de ce te-ai despărțit de fostul sau dacă primul tău iubit îți cumpăra bijuterii de aur. Pe bărbatul din fața ta îl interesează persoana ta. Așa că nu te întinde la prea multe detalii despre bărbații din trecutul tău. E valabil și viceversa. Nu-l întreba de ce e singur și de ce s-a despărțit de fosta sau câte relații a mai avut. Sau dacă a făcut sex la prima întâlnire.

Nu sta pe telefon

Dacă stai pe telefon și dai scroll pe Facebook în timp ce el îți povestește despre hobby-ul lui preferat, atunci o să creadă că nu te interesează și, cel mai probabil, nu va mai există o a două întâlnire. Vezi că vorbește cu patimă despre ceva? Atunci acordă-i atenție și adresează-i întrebări care să continue discuția. Și, dacă totul merge conform planului, iar chimia dintre voi este evidentă, atunci puteți continua întâlnirea în dormitor. Dacă tipul este mai timid și magia nu se întâmplă, poți discuta deschis cu el despre ce l-ar ajuta să se destindă. Și, ca să îți faci o idee despre cum gândesc bărbații și cam ce îi determină să fie stresați în dormitor poți să citești un articol scris pe subiectul cele mai bune pastile pentru potență.Abonează-te pe

Citește și:

Ai pungi sub ochi? Avem pentru tine cel mai bun truc de remediere

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Vești bune pentru românii care locuiesc la bloc! Se dau bani de la stat pentru multe lucrări de renovare

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodia lui!

Ce trasaturi neplacute are in functie de zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa iti sporesti increderea in tine si sa fii mai fericita

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri