Ce sa faci cu ouale ramase dupa Paste? Prepara o delicioasa salata de oua!


Daca ti-au ramas multe oua vopsite si ti-e teama sa nu se strice, transforma-le in alte mancaruri.

 

Una dintre cele mai gustoase idei este salata din oua, pe care o poti prepara in mai multe feluri.
O varianta de salata de oua este cea care combina minim trei oua fierte tari, trei sferturi de lingurita de mustar, trei sferturi de lingura de smantana, cateva fire de ceapa verde, un castravete murat sau o felie de gogosar murat, cateva feliute de cascaval sau branza sarata si rosii sau ardei gras pentru ornat. Taie ouale marunt sau da-le pe razatoare, taie marunt branza sarata si castravetele murat, iar alaturi toaca si ceapa verde. Amesteca ouale cu smantana si mustar, adauga branza maruntita si ceapa verde. Combina-le bine si adauga si restul de ingrediente, exceptand legumele pentru ornat. Poti adauga, daca vrei si o lingurita de maioneza. Pune sare si piper dupa gust, apoi aseaza-le intr-un castron. Continutul este apoi rasturnat pe un platou, iar deasupra se aseaza legumele taiate.
O alta salata de oua poate fi pregatita din 6 oua fierte tari, un sfert de cana de maioneza, un sfert de cana de smantana dietetica, un varf de lingurita de paprica, 1 lingura de mustar, o lingura de hrean la otet, o lingura de ceapa rosie tocata, doua linguri de sunca taiata cubulete, sare si piper dupa gust. Amsteca ingredientele si da bolul in care se afla la rece pana cand le vei manca.
De asemenea, mai poti incerca si varianta unei salate Nicoise, iar daca iti plac ouale umplute, poti pregati si niste oua umplute cu resturi de la masa de Pasti.
sursa

Una dintre cele mai gustoase idei este salata din oua, pe care o poti prepara in mai multe feluri. 

O varianta de salata de oua este cea care combina minim trei oua fierte tari, trei sferturi de lingurita de mustar, trei sferturi de lingura de smantana, cateva fire de ceapa verde, un castravete murat sau o felie de gogosar murat, cateva feliute de cascaval sau branza sarata si rosii sau ardei gras pentru ornat. Taie ouale marunt sau da-le pe razatoare, taie marunt branza sarata si castravetele murat, iar alaturi toaca si ceapa verde. Amesteca ouale cu smantana si mustar, adauga branza maruntita si ceapa verde. Combina-le bine si adauga si restul de ingrediente, exceptand legumele pentru ornat. Poti adauga, daca vrei si o lingurita de maioneza. Pune sare si piper dupa gust, apoi aseaza-le intr-un castron. Continutul este apoi rasturnat pe un platou, iar deasupra se aseaza legumele taiate.

O alta salata de oua poate fi pregatita din 6 oua fierte tari, un sfert de cana de maioneza, un sfert de cana de smantana dietetica, un varf de lingurita de paprica, 1 lingura de mustar, o lingura de hrean la otet, o lingura de ceapa rosie tocata, doua linguri de sunca taiata cubulete, sare si piper dupa gust. Amsteca ingredientele si da bolul in care se afla la rece pana cand le vei manca.

De asemenea, mai poti incerca si varianta unei salate Nicoise, iar daca iti plac ouale umplute, poti pregati si niste oua umplute cu resturi de la masa de Pasti. 

sursa

 

DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Te-ai saturat de firele rebele si carliontate? Cum sa ai parul drept cu o masca din ingrediente naturale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri