Ce să faceţi în ceea ce a mai rămas din 2018 ca să nu aveţi probleme în 2019! Astrologul Radu Ştefănescu, HOROSCOP COMPLET


Comunicarea mea din noaptea schimbării orei, pentru ”Dimineaţa Astrologilor”, se referă la prevedere. Practic, au mai rămas doar două luni din anul 2018. Ce putem face ca să prevenim eventualele probleme, necazuri, neplăceri, din anul 2019 în perioada care a mai rămas din 2018, repet, două luni de zile.

 

26 octombrie, vineri

 

Horoscop Pe 26 octombrie s-au născut Francois Mitterand, Hillary Rodham Clinton, Mohammed Reza Pahlavi, Dimitrie Cantemir, Dosoftei, Barbu Catargiu, Corina Chiriac, Vasile V. Vasilache, Dinu Tănase, Constantin C. Giurescu, Nicoale Furdui Iancu.

 

Horoscop Sinaxar, pe 26 octombrie este Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir. „Sf. Dumitru este al patrulea Sfânt făcut de Dumnezeu” (Pamfile).

 

Horoscop "Dacă Sf. Gheorghe reprezintă convenţional deschiderea pământului şi sosirea primăverii, Sf. Dumitru este asociat cu moartea naturii, cu sosirea iernii şi a frigului. Ca şi omologul său, este patronul păstorilor şi garantul soroacelor" (Olteanu, CPR, 2001, pagina 451).

 

Iată câteva zodii, trei la număr, le-am luat la întâmplare, încă mai sunt ”pe planşetă” pentru forma finală:

 

LEUL

 

În ceea ce a mai rămas din anul 2018, imperialul Leu trebuie să-şi confirme alianţele, oamenii pe care se poate baza, în anul 2019. Este o sarcină departe de a fi uşoară. Leul nu trebuie să fie superficial, doar să vorbească cu unul şi cu altul, la mobil, ci este necesar să facă o adevarată muncă de detectiv, ca să vada dacă se poate baza, sau nu, pe cei care i-au promis sprijin, prin vorbe. În ziua de astăzi toată lumea promite, nimeni nu se ţine de cuvânt! O altă direcţie de activitate în cele două luni care au mai rămas din 2018, este să depisteze pe cei apropiaţi, dragi, care au nevoie de ajutorul lui, de generozitatea proverbială leoniană. Cine dă examene în 2019, cine dă la învăţământul superior, cine are termene rele la bancă, nunţi, botezuri, că decesele nu se pot programa...

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri