Ce să faceţi în ceea ce a mai rămas din 2018 ca să nu aveţi probleme în 2019! Astrologul Radu Ştefănescu, HOROSCOP COMPLET


Ce să faceţi în ceea ce a mai rămas din 2018 ca să nu aveţi probleme în 2019! Astrologul Radu Ştefănescu, HOROSCOP COMPLET

Comunicarea mea din noaptea schimbării orei, pentru ”Dimineaţa Astrologilor”, se referă la prevedere. Practic, au mai rămas doar două luni din anul 2018. Ce putem face ca să prevenim eventualele probleme, necazuri, neplăceri, din anul 2019 în perioada care a mai rămas din 2018, repet, două luni de zile.

 

26 octombrie, vineri

 

Horoscop Pe 26 octombrie s-au născut Francois Mitterand, Hillary Rodham Clinton, Mohammed Reza Pahlavi, Dimitrie Cantemir, Dosoftei, Barbu Catargiu, Corina Chiriac, Vasile V. Vasilache, Dinu Tănase, Constantin C. Giurescu, Nicoale Furdui Iancu.

 

Horoscop Sinaxar, pe 26 octombrie este Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir. „Sf. Dumitru este al patrulea Sfânt făcut de Dumnezeu” (Pamfile).

 

Horoscop "Dacă Sf. Gheorghe reprezintă convenţional deschiderea pământului şi sosirea primăverii, Sf. Dumitru este asociat cu moartea naturii, cu sosirea iernii şi a frigului.

Ca şi omologul său, este patronul păstorilor şi garantul soroacelor" (Olteanu, CPR, 2001, pagina 451).

 

Iată câteva zodii, trei la număr, le-am luat la întâmplare, încă mai sunt ”pe planşetă” pentru forma finală:

 

LEUL

 

În ceea ce a mai rămas din anul 2018, imperialul Leu trebuie să-şi confirme alianţele, oamenii pe care se poate baza, în anul 2019.

Este o sarcină departe de a fi uşoară. Leul nu trebuie să fie superficial, doar să vorbească cu unul şi cu altul, la mobil, ci este necesar să facă o adevarată muncă de detectiv, ca să vada dacă se poate baza, sau nu, pe cei care i-au promis sprijin, prin vorbe. În ziua de astăzi toată lumea promite, nimeni nu se ţine de cuvânt! O altă direcţie de activitate în cele două luni care au mai rămas din 2018, este să depisteze pe cei apropiaţi, dragi, care au nevoie de ajutorul lui, de generozitatea proverbială leoniană.
Cine dă examene în 2019, cine dă la învăţământul superior, cine are termene rele la bancă, nunţi, botezuri, că decesele nu se pot programa...

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Previziuni Urania pentru perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus se va întoarce în zodia Balanţei

Dezvăluirile cutremurătoare ale asistentei medicale, concediată după 24 de ani de muncă, în cadrul sistemului sanitar românesc. Duminica aceasta, de la 17:15, la “Asta-i România!”

Lumea muzicii, în doliu! Un cunoscut cântăreţ a MURIT

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri