Previziuni Urania pentru perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus se va întoarce în zodia Balanţei


Previziuni Urania pentru perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus se va întoarce în zodia Balanţei

Berbec

Între 27 octombrie şi începutul zilei de 29 octombrie, nativii pot să se exprime liber şi cu spontaneitate; ei pot fi convingători, persuasivi şi expresivi. Deplasări, agitaţie cotidiană, nevoia de a fi prezenţi, în mai multe locuri, într-o perioadă scurtă de timp, de unde şi permanenta grabă „contra cronometru' pentru a onora toate întâlnirile.

Între 29 octombrie, după ora 01:27′, şi zorii zilei de 31 octombrie, preocupări casnice; relaţii de familie care le pun Berbecilor răbdarea la încercare sau care reprezintă obligaţia acestora de a susţine unul sau mai mulţi membri de familie prin intervenţia lor energică în chestiuni pe care părinţii sau rudele nu sunt în stare să le ducă la bun sfârşit. Între 31 octombrie, după ora 04:42′, şi dimineaţa zilei de 2 noiembrie, sectorul afectivităţii va clocoti de dorinţe, de impulsuri, de aspiraţii: chef de aventură, de sport, de mişcare, de distracţie intensă, bazată pe consum de energie şi senzaţii tari dar şi destul de multe excese.

Pe 31 octombrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, ceea ce le va da o frumoasă deschidere spre tot ce înseamnă „străinătate', relaţii cu persoane şi instituţii „din afară', corespondenţă oficială, succes în folosirea limbilor străine, participarea la congrese, conferinţe, reuniuni internaţionale, deplasări în interes de serviciu.

Tot pe 31 octombrie, planeta Venus, aflată în mers retrograd, va reveni în zodia Balanţei şi va readuce în actualitate problemele parteneriale nerezolvate în timpul tranzitului Micului Benefic prin acest sector cu nişte săptămâni în urmă, ceea ce va permite, până la 2 decembrie a. c., reluarea dialogurilor sau a negocierilor.

Din 2 noiembrie, după ora 07:48′, chestiuni administrative, nevoia de a se concentra la locul de muncă pe chestiuni care nu entuziasmează (revizuiri, corecturi, repararea unor greşeli). Discrete tulburări digestive.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când începe școala! Ministrul Educației, anunț de ultimă oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri