Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă pe care Vlad Gherman i l-a oferit Cristinei Ciobănașu? A început să plângă...

cristina ciobanasu si vlad gherman
Criss și Vlad

Criss și Vlad au luat decizia de a merge pe drumuri separate după 9 ani de relație.

Lumea showbiz-ului a fost cutremurată de o despărțire care i-a șocat pe toți cei care au urmărit încă de la început povestea de dragoste dintre Criss și Vlad. După 9 ani de relație, aceștia au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri separate.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au povestit într-un filmuleț postat pe paginile lor de Instagram că, în timpul pandemiei, petrecând extrem de mult timp împreună, au realizat că sunt foarte diferiți.

Fanii celor doi au observat că actrița nu mai poartă inelul de logodnă pe care Vlad i l-a oferit. Aceasta a explicat că pentru ea nu contează atât de mult bijuteria în sine, emoțiile trăite în momentul cererii fiind cele pe care și le va aminti toată viața.

Criss a dezvăluit fanilor că păstrează inelul de logodnă într-o cutiuță cu amintiri și a povestit cu lux de amănunte cum a  fost cerută în căsătorie.

Vizibil emoționat, Vlad a retrăit momentul și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlad Gherman a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo.”, a declarat Cristina Ciobănașu, conform  spynews.ro.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat despărțirea

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trec printr-o perioadă foarte grea, întrucât, deși decizia despărțirii a fost una de comun acord, cei doi sunt încă legați de sentimente, după cum au declarat chiar ei.

cristina ciobanasu si vlad gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, ipostaze indecente pe internet! Vlad Gherman a publicat imaginile controversate

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, le-a

spus Vlad Gherman fanilor, pe InstaStory.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies