Ce piese auto Volkswagen poti gasi intr-un magazin online? 

Ce piese auto Volkswagen poti gasi intr-un magazin online? 
Ce piese auto Volkswagen poti gasi intr-un magazin online? 

De unde ai cumparat ultima data piese auto? Ai optat pentru vizita intr-un magazin fizic sau ai preferat comoditatea plasarii unei comenzi online?

Din fericire, traim in ,,secolul vitezei” si putem achizitiona online orice ne dorim. Daca este ceva urgent, bineinteles ca magazinele fizice sunt preferatele noastre, insa pe cat posibil iti recomandam si tie sa alegi magazinele online, mai ales in contextul actual (ar fi bine sa limitezi cat poti magazinele aglomerate). 

Cand vine vorba despre piese auto, multe persoane fie merg in magazine fizice specializate, dar care de cele mai multe ori se afla la cativa kilometri distanta, fie aleg un magazin care este mai aproape de locuintele lor, insa care practica de obicei preturi foarte mari.

Cea mai buna alternativa in ambele cazuri este comandarea online a pieselor. Astfel, vei reusi sa faci economie atat de timp, dar si de bani. Unul dintre criteriile care cantaresc cel mai mult in alegerea unei masini (in special daca este vorba despre o masina second-hand) este pretul pieselor de schimb. 

Piese auto Volkswagen: cele mai cautate la momentul actual

Daca ar fi sa ierarhizam piesele auto intr-un top al vanzarilor in functie de marca masinii, piesele pentru Volkswagen ar fi pe primul loc.

Masinile VW se numara printre preferatele romanilor din mai multe puncte de vedere (aproape 20% dintre vanzarile de masini second-hand sunt Volkswagen). In primul rand, pretul este foarte atractiv. Apoi, fiabilitatea motorului: daca este bine intretinut, poate rezista fara probleme mai bine de zece ani. Si bineinteles, costurile de intretinere sunt si ele scazute. Piesele de schimb, indiferent daca sunt originale sau aftermarket, se gasesc foarte usor si sunt foarte rezistente. 

Ce piese auto Volkswagen poti gasi intr-un magazin online? 
Ce piese auto Volkswagen poti gasi intr-un magazin online? 

Iti recomandam sa comanzi piese auto Volkswagen dintr-un magazin online si nu vei mai dori sa cumperi prea curand dintr-un magazin fizic. Le vei primi acasa prin curier, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in privinta transportului pieselor voluminoase. Vei beneficia de consultanta de specialitate gratuita si te vei bucura de o mare varietate de piese. In continuare, iti vom prezenta pe scurt, principalele categorii de piese auto Volkswagen pe care le poti gasi intr-un magazin online! 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Piese pentru revizie: fara indoiala, sunt cele mai cumparate. Stii si tu cat de important este sa faci revizia la timp si sa alegi piese de calitate, care sa nu compromita in vreun fel integritatea masinii. In aceasta categorie vei descoperi diferite filtre (aer, ulei, combustibil), kit-uri distributie, curea distributie, curea transmisie si asa mai departe. 

Piese pentru racire si incalzire: din categoria aceasta, poti achizitiona pompa de apa, radiatoare (apa si aer conditionat), termostate, ventilatoare si multe altele. 

Frane: nu neglija schimbarea la timp a pieselor ce intra in componenta sistemului de franare! Aceasta categorie este compusa din: placute si discuri frana, tamburi, etrieri, saboti si multe altele. 

Tot ce ai nevoie pentru motor: bujii, bobine, injectoare, intercooler etc. 

Piese auto pentru suspensie si directie: este bine sa le verifici periodic, avand in vedere starea drumurilor din tara noastra. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Piese auto transmisie: kit ambreiaj, planetare, volante si multe altele. 

Piese auto electrice si lumini

Elemente de caroserie si esapament: bare de protectie, faruri, grila radiator, oglinzi, capota motor etc. 

In concluzie, data viitoare cand ai nevoie de piese auto pentru masina ta Volkwagen, nu uita ca le poti comanda online! 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies