Ce ne aduce anul 2023? ”Va fi despre credință, preoți, biserică...”


Anul 2022 a adus multe schimbări la nivel global din punct de vedere politic și economic, ceea ce fiecare persoană a simțit acest lucru în propria viață. Așadar, iată ce așteptări putem avea de la anul 2023!


In articol:

Surorile Oana și Adina Timofte, specialiste în numerologie,

au vorbit în cadrul Știrilor Kanal D despre ce înseamnă anul 2023. Specialistele sunt de părere că anul 2023 va fi despre credință, preoți, biserică, armată, și televiziuni care vor trece prin multe schimbări de la o zi la alta.

“Dacă adunăm fiecare cifră din acest an 2+0+2+3, ajungem la o energie cu cifra 7. Dacă anul 2022 a fost despre politică, despre economie, anul 2023 va fi despre credință, preoți, biserică, armată, televiziuni, pentru că vor fi foarte multe schimbări la nivel de media.

De pe o zi pe alta, nicio zi nu va semăna cu cea de dinaintea ei”,  au spus ele.

Ce ne aduce anul 2023, din punct de vedere al cifrei destinului

Pentru a calcula cifra destinului în funcție de data nașterii, este nevoie să se calculeze fiecare număr din data completă a nașterii. Mai apoi, după ce se vor aduna toate, trebuie să se ajungă la un rezultat între 1 si 9.

Cifrele se vor aduna între ele, iar în final se va descoperi cifra destinului. Fiecare cifra din destin va fi împactată diferit din punct de vedere energetic, și din punct de vedere al anului 2023. Iată ce înseamnă fiecare cifră!

“Va trebui să adunăm fiecare cifră din data completă de naștere: zi, luna, an. Spre exemplu: 25.08.1979. Se calculează 2+5+8+1+7+9. După ce Calculați, adunând fiecare cifra din data nașterii trebuie să ajungeți la un rezultat între 1 și 9.

De exemplu, dacă ajuns la 30, 3+0=3”,  a spus numerologul.

Citește și: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Ce ne aduce anul 2023?

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Cifra 1

Cei născuți cu cifra destinului 1 se află în spectrul afacerilor si diverselor rezultate pe plan financiar. Cu toate astea, aceștia au lipsa de inițiativă, ceea ce înseamnă că dacă vor fi la fel ca și anul trecut, spre exemplu, nu vor ajunge la rezultatele propuse.

“Sunt foarte bine aspectați în spectrul afacerilor și a rezultatelor financiare. Însă, cei cu cifra 1 de destin au ca și provocare lipsă de inițiativă. Dacă vor sta la fel ca anul trecut, spre exemplu, nu vor avea rezultatele dorite”,  a precizat specialistul.

Citește și: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Ce ne aduce anul 2023?

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii. „Ei și când n-au, de fapt tot au!”

Citeste si: Negii sau verucile: tipuri si tratament

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Cifra 2

Cei născuți cu cifra destinului 2 se află în spectrul străinătății, a călătoriei, sau prin a oamenilor care sunt dintr-o altă regiune geografică. Cei născuți cu această cifră a destinului, se vor pregăti de transformări sub toate formele, precum o călătorie în străinătate, un concediu care le poate schimba complet viața, sau întâlnirea unei persoane.

“Aici vorbim despre sectorul străinătății, printr-o călătorie, prin oameni care fac parte din alta regiune geografică care ne vor ajuta. Este practic o călătorie interioară și exterioară, pentru că 2023 îi pregătește să tragă niște concluzii. Așadar, vor avea parte de niște transformări sub toate formele. Și legătura cu străinătatea este foarte importantă deoarece pot face o călătorie, un concediu care îi vor schimba viața radical, poate chiar vor întâlni pe cineva”,  a explicat aceasta.

Cifra 3

Cei născuți cu cifra destinului 3 se află în spectru carierei, unde trebuie să îmbrățișeze transformările. Aceștia sunt în sectorul noului, unde trebuie să fie cât mai deschiși la proiecte noi, însa întâmpină o provocare pe comunicare. Dacă persoanele cu cifra destinului 3 vor comunica agresiv, vor trece aceste oportunități pe lângă ei.

“Trebuie ca aceștia să fie de acord cu transformarea în spectrul carierei, pentru că cifra 3 vine în sectorul noului, trebuie să fie deschis la nou, să fie deschis la proiecte noi, dar ei au o provocare pe comunicare. Dacă vor comunica agresiv, aici este provocarea, unde pot trece aceste oportunități și noutăți incredibile pe lângă ei”, a mai precizat specialista.

Citește și: Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

Ce ne aduce anul 2023?

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce înseamnă când te uiți la ceas la ora 01:01?

Cifra 4

Cei născuți cu cifra destinului 4 se află în spectrul relațiilor, unde este nevoie să se deschidă și să spargă închisoarea interioară unde s-au băgat de unii singuri, fără să realizeze. Aceștia trebuie să își ducă planurile la bun sfârșit, ajutând foarte mult procesul dacă se vor deschide mai mult celorlați din jur.

“Aici vorbim despre sectorul relațiilor. Cei cu cifra 4 trebuie să se deschidă, să spargă acea închisoare pe care și-o creează de obicei, pentru că ei sunt oameni închiși, cei care își creează închisori fără să-și dea seama. Au un plan și trebuie să-l ducă până la capăt, însă nu se uită deloc nici în stânga nici în dreapta, de asta ar fi bine ca aceștia să se deschidă”, a zis numerologul.

Cifra 5

Cei născuți cu cifra destinului 5 se numără printre cei mai norocoși când este vorba de iubire, bani, sau orice altceva. Însă, este important ca aceștia să învețe să interacționeze cu ceilalți, să se organizeze, să aibă un punct comun de la care pleacă, deoarece există un haos în energia lor. 

“Cinci este unul dintre cei mai norocoși pentru că la ei vine și cu iubire, și cu bani, cu de toate. În schimb, provocarea lor vine din modalitatea de a interacționa cu ceilalți, și haosul care, din păcate, există în energia lor. Aceștia trebuie să învețe puțin mai multă organizare de la cifra 4, să aibă un punct comun de la care pleacă, dar să se ducă pe linia respectivă și să o finalizeze”,  a spus specialista în domeniu.

Citeste si: Eliminare surpriză la Bravo, ai stil! Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Cifra 6

Cei născuți cu cifra destinului 6 trebuie să își dorească lucruri, pentru că anul viitor își vor cumpăra o casă, o mașină, aflându-se în sectorul căminului și a sectorului profesional. Totodată, aceștia trebuie să se responsabilizeze mai tare, și să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

“Șase trebuie doar să-și dorească, pentru că la anul sunt foarte bine aspectați să-și cumpere o casă, o mașină, fiind în sectorul căminului, sectorul profesional, acolo unde se vor crea fundații extraordinare. Dar este bună responsabilizarea, și să aibă mai multă grijă la sănătate, pentru că dacă vor ține emoțiile în ei vor trăi lucruri puțin mai dificile”,  a zis numerologul.

Citește și: Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Ce ne aduce anul 2023?

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Cifra 7

Cei născuți cu cifra destinului 7 sunt printre cei mai norocoși în anul 2023, deoarece se află în sectorul noului, a călătoriilor, comunicării și expunerii mediatice. Dacă au în plan un proiect, ei pot beneficia de propuneri de a ieși în față și de a vorbi despre ele în mod public. Așadar, este necesar să spună se conformeze schimbărilor, pentru că vor fi benefice pentru anul care urmează.

“După cifra 5, este cel mai norocos număr de destin pentru anul 2023, pentru că ei sunt foarte bine aspectați în sectorul noului, a călătoriilor, în sectorul comunicării și expunerii mediatice. Dacă au un proiect, vor primi propuneri să iasă public, fie în fața unor oameni, fie la televizor. Ei pe partea intelectuală sunt foarte bine aspectați și vor profita. Așadar, este necesar să spună da schimbărilor, pentru că vor fi benefice anul viitor”,  a mai specificat acesta.

Cifra 8

Cei născuți cu cifra destinului 8 se pot căsători anul viitor, dar pot și la fel de ușor divorța dacă nu se mai simt bine în relația actuală. Aceștia se pot mări din punct de vedere al familiei, nepoților, sau copiilor.

“La cifra destinului 8 vorbim de familie, de cămin, de nepoți, de copii, mărirea din acest punct de vedere. Ne putem căsători, dar și divorța dacă nu mai sunt bine într-o relație, luându-și rămas bun. Cifra 8 trebuie să își rezolve karma de pe parte maternă și paternă pentru a beneficia de energia anului 2023”,  a menționat ea.

Cifra 9

Cei născuți cu cifra destinului 9 vor studia, vor face cursuri, vor vrea să analizeze atât viața lor interioară, cât și viața lor exterioară. Cu toate astea, nu trebuie se izoleze, ei trebuie să iasă în lume pentru a fi văzuți, pentru a fi văzută calitatea lor dezvoltată în anul 2023.

”Pentru cei cu cifra destinului 9 vorbim de introspecție. Mă întorc la mine, văd ceea ce e calitativ la mine. Aceștia vor studia, vor face cursuri, vor dori să cerceteze atât viața lor interioară, cât și viața lor exterioară. Este foarte bine, dar să nu se izoleze prea mult, să iasă în lume pentru a fi văzuți, pentru a fi văzută calitatea lor de detectiv care i se va dezvolta la anul”, a încheiat numerologul.


Abonează-te pe

Citește și:

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat. „Ar trebui să aibă loc un ritual de inițiere”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Locul unde pleacă Gina și Smiley în luna de miere. E absolut SUPERB, surpriză uriașă - ego.ro

Cât costă casa din Elveția unde Tina Turner a murit?! A lăsat o avere colosală - wowbiz.ro

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da" - radioimpuls.ro

Primele imagini cu Bella Santiago în rochie de miresă: „O să cânt live la biserică” - kanald2.ro

Momente romantice, emoții și priviri pătimașe, la prima întâlnire dintre Larisa și George! „A fost cel mai frumos cadou de ziua mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce... - kanald.ro

LIVE TEXT | VIDEO | Grevă profesori mai 2023. Ziua decisivă: profesorii refuză oferta făcută de Guvern! Sindicatele cer majorarea veniturilor tuturor angajaţilor din educaţie cu... - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri