Bucatele tradiționale sunt mereu pe masa de sărbători, însă atunci când sunt consumate cu moderație, este cel mai bine.
Fosta prezentatoare TV, Gabriela Cristea rămâne una dintre cele mai apreciate, de la noi din țară. Se bucură în continuare de succes pe planul carierei, dar și pe plan personal, petrecând mai mult timp alături de familia sa. Cu ocazia sărbătorilor pascale, vedeta a pregătit fel de fel de bucate pentru familie și musafiri, iar deși a gătit destul de multe feluri de mâncare, în a doua zi de Paște a mâncat mai puțin, doar atât cât a simțit.
Ce meniu a servit Gabriela Cristea, în a doua zi de Paște
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
În urmă cu doar câteva minute, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, câteva fotografii. Astfel, se poate vedea cum Gabriela Cristea se pregătea să savureze un meniu special de Paște, în a doua zi, punându-și pe farfurie câteva sărmăluțe, servite cu smântână deasupra și nelipsita mămăliguță, cea
care completează mereu un astfel de meniu tradițional, meniu pe care l-a postat și în mediul online, acolo unde a transmis și un mesaj pentru persoanele care îi urmăresc activitatea zi de zi."Am făcut atât de multe pregătiri pentru masa de Paște că ieri nici nu prea mi-a trebuit mare lucru de mâncat la masă. Un ou roșu, o feliuță mică de drob și niște ridichi… mai pe după-amiaza o farfurie de ciorbă de afumătură, cartofi și tarhon, iar seara o felie de cozonac.
Azi m-am trezit pe la 09:00, dar nu m-am ridicat din pat până la 12:00, când mi-a venit așa o poftă de sarmale. Mi-am făcut mămăligă, am pus și două linguri de smântână, am scos 2 ardei bulgărești murați de mama soacră, mi-am aprins o candelă și am mâncat pe terasă cu cea mai mare poftă.
Nu știu dacă mai mănânc ceva azi… poate o bucățică de miel mai pe seară, dar mi-am făcut poftele fără să exagerez.
Hristos a înviat!", a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea, la fotografiile postate pe pagina sa de Instagram.