Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”
Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Prezentatoarea TV le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online ce mănâncă la micul dejun.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Vedeta și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc cu interes. Prezentatoarea TV le oferă adesea gospodinelor sfaturi și trucuri în bucătărie. De data aceasta, însă, vedeta a povestit ce conține micul său dejun.

Gabriela Cristea, combinații inedite pentru micul dejun

Citește și: Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun?
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre operațiile estetice! Prezentatoarea TV nu își dorește să recurgă la acestea: „M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii. Mi-am asumat transformările.”

Soția lui Tavi Clonda a dezvăluit că are o plăcere vinovată în privința micului dejun, spunându-le urmăritorilor săi din mediul online că aceasta se aplică în general în diminețile de duminică, după ce sâmbătă fac un grătar în familie. Mai exact, carnea rămasă de la grătar o pune în pâine și o consumă la micul dejun. Mai mult decât atât, pentru a completa meniul, Gabriela Cristea a apelat și la măslinele sale preferate umplute cu migdale.

Astfel, prezentatoarea TV s-a bucurat de un mic dejun delicios, pe placul său, împărtășind acest lucru în mediul online cu urmăritorii săi.

Voiam să vă împărtășesc despre o experiență pe care o trăiesc în general sâmbetele sau duminicile, când sâmbătă facem grătar și ne rămâne friptură. Ce mănânc eu la micul dejun? Un pic de friptură în pâine. Este plăcerea mea cea mai mare, plăcerea mea vinovată.

Nu știu dacă ați mâncat așa, dar este extraordinar de bună. Friptura a doua zi, rece, să o mâncați la micul dejun, este un deliciu. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu astăzi am mai inginerit ceva pentru că mi-am mai pus și niște măsline lângă, ca totul să fie bine și frumos. Măslinele mele favorite. Înăuntru sunt migdale. O nebunie. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun .”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun?
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gabriela Lucuțar, sfaturi pentru femeile care nu se mai regăsesc în relații: „Dacă ai credință în Dumnezeu și simți că nu ești bine acolo, trebuie să înțelegi că viața este foarte scurtă.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies