Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste


Cu siguranță ai visat măcar o singură dată că faci dragoste cu cineva și nu ai știut cum să interpretezi această viziune subconștientă, însă psihologii îți vin în ajutor!


In articol:

De-a lungul timpului, psihologii și psihanaliștii au studiat fenomenul în detaliu și au

oferit o multitudine de interpretări, dat fiind faptul că este vorba despre un proces extrem de intim al vieții fiecăruia dintre noi. Visul nu reprezintă decât rezultatul a ceea ce subconștientul nostru procesează fără încetare, de regulă anumite probleme cărora nu le-am găsit încă rezolvarea în viața reală.

Pentru a putea afla ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste este necesar să descoperi semnificațiile cel mai des întâlnite și să îți aduci cât mai multe detaliile din visul respectiv.

În continuare, îți prezentăm sensurile pozitive și negative pe care le poate recunoaște un astfel de tip de vis.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când strănuți

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă dacă visezi ca faci dragoste cu un fost partener

Dacă ai avut un astfel de vis, nu te panica! Aceat lucru nu înseamnă că ești în continuare îndrăgostită de el, ci pur și simplu în subconștient încă se află anumite amintiri legate de perioada în care ai avut asemenea experiențe.

Există posibilitatea ca persoane cu care te afli într-o relație în prezent să îți aducă aminte de fostul partener, iar în subconștient rămâne teama de a nu călca strâmb la fel ca în trecut.

Ce însemană când visezi că faci dragoste cu cineva cunoscut

Specialiștii sunt de părere că un astfel de vis în care apari împreună cu o persoană pe care o cunoști, cum ar fi de exemplu un coleg de muncă, reprezintă faptul că ești nemulțumită de propria persoană. În sinea ta, îți dorești să fii mai asertivă și să domini situațiile în care te afli, nu doar pe cele de la birou, ci și din viața personală.

În viața reală își dorești o apropiere față de persoana cunoscută care ți-a apărut în vis, dar nu este neapărat de natură sexuală, ci mai degrabă profesională. Cauți o cale să reduci distanța dintre ideile și stilul bărbatului respectiv pentru a progresa împreuna în ceea ce privește munca.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă dacă visezi că naști

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

[Sursa foto: Unsplash]

Dacă visezi că faci dragoste cu o persoană de același sex

Chiar dacă în viață reală nu ești atrasă de persoane de același sex, tipul acesta de vis îți oferă indicii despre încrederea în sine. Poate fi vorba despre acceptarea anumitor părți în propria persoană pe care le-ai neglijat până acum sau despre care nu ai o părere prea bună.

Visele în care ești în tandrețuri cu una dintre prietenele tale apropiate sau cu o altă femeie pe care o cunoști, îți pot indica nesiguranța pe care o ai în legătură cu relația dintre voi. De asemenea, îți pot arăta faptul că în sinea ta îți dorești să dezvolți o calitate sau un talent pe care îl are prietena sau femeia respectivă.

Dacă visezi că faci dragoste cu un străin

Visele în care faci sex cu un bărbat străin pot avea legătură cu una din părţile tale feminine pe care vrei să le activezi mai mult la tine, în încercarea de a-ţi menţine echilibrul psihic. În cazul în care visul nu te tulbură sau nu îţi provoacă teamă, poate fi un semn de evoluţie personală. De asemnea, visul în care ești în tandrețuri cu o persoană necunoscută poate semnifica și faptul că ești atrasă de cineva pe care îl știi în realitate, dar nu suficient de bine încât să-i memorezi chipul.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi câini

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă când visezi că te săruți cu o persoană de același sex?

Un vis de acest fel poate fi interpretat ca un nivel redus de respect pentru propria persoană. Atunci când ești nemulțumită de sine și îți minimizezi calitățile, mintea ta îți poate arăta o femeie în vis.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce înseamnă când te mănâncă ochiul. Ce reprezintă această superstiție

Ce semnificație există atunci când te mănâncă palma dreapta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri