Ce înseamnă când visezi vița de vie cu struguri


Visele pot avea semnificații diferite în funcție de ceea ce conțin. Dar dacă ați visat o viță de vie cu struguri? Aflați ce poate semnifica acest lucru.


In articol:

Visul în care se arată o viță de vie cu struguri poate semnifica mai multe lucruri, atât pozitive, cât și negative.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi FOC

Ce înseamnă când visezi viță de vie

Dacă o persoană visează o viță de vie, acest lucru poate reprezenta o ceartă sau totodată poate însemna și primirea unei sume mari de bani. Totodată poate însemna că vă veți întâlni fericirea pe care o căutați de foarte mult timp.

Dacă visați că aveți o vie, veți avea succes, bani mulți din belșug. Pe de altă parte, dacă în vis vă apare un butuc de vie, atunci veștile nu mai sunt atât de bune și vă paște nefericire, dar și lacrimile.

Cârligele de la vie, pot prevesti pagube mari, în timp ce mersul la cules de vie poate însemna bucurii în familie. Strugurii copți din vie, dacă vă apar în vis, aduc vorbe multe și nu tocmai plăcute la adresa voastră, din partea celor din jur. În schimb, butoiul de vie reprezintă o veste în favoarea voastră.

Dacă lucrați la vie, în vis, acest lucru înseamnă că veți avea relații mai bune cu partenerul, dar dacă via este distrusă, tot înseamnă ceva bun.

Sănătatea este la ea acasă.

Dacă din întâmplare, în visul vostru apare un on de la țară care muncește în vie, aflați că acest lucru vă poate duce cu gândul la anumite frământări pe care le aveți.

În momentul în care visați o viță de vie absolut părăsită, atunci să știi că viitorul este unul bun, iar dacă culegeți struguri care nu sunt copți, din păcate, veți avea parte de ghinion și certuri cu persoanele apropiate.  

ce inseamna cand visezi vita de vie

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi câini

Ce înseamnă când visezi struguri negri

Dacă visați struguri negri care sunt și copți, acest lucru este semn al bucuriei pe care o s-o trăiți datorită unei persoane apropiate. De asemenea, vă puteți îndrăgosti de o persoană de care vă așteptați mai puțin. Acești struguri negri semnifică plăcerea. Dacă visați că îi culegeți, în curând vă veți bucura de efortul muncii voastre. În cazul în care în vis vă apare o vie întreagă cu struguri negri, atunci te vei trezi înconjurat de persoane care nu sunt tocmai pe placul tău.   

Strugurii negri, în general, semnifică atât iubirea și pasiunea, cât și păcatul și necazul. Boabele de struguri negrii prevestesc o stare de tristețe care vă va cuprinde dintr-un motiv sau altul.

 

Ce înseamnă când visezi struguri roșii

Dacă visezi din întâmplare struguri roșii, așteaptă-te la noroc la locul de muncă. Iubirea din partea persoanei apropiate, de asemenea poate să vă cuprindă dacă visați acești struguri. În cazul în care mâncați acest tip de struguri, semnifică faptul că vă face plăcere să petreceți timp cu o anumită persoană.

ce inseamna cand visezi struguri

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLORI. Este semn bun sau rău?

Ce înseamnă când visezi struguri albi

Atunci când vine vorba de strugurii albi, ne putem aștepta la prospețime, belșug și sănătate. Vei avea parte de vești bune, dar și de noi evenimente la care vei participa, în familie. Ți se va lua o piatră de pe inimă, dacă vei visa acești struguri, cu privire la o problemă care te macină.

Dacă în vis, culegi struguri albi, în curând te vei bucura de câștiguri majore pe plan profesional datorită unui nou proiect la care iei parte. În general, dacă visați struguri albi, vă așteaptă vești bune.

 

Ce înseamnă când visezi struguri acri

Atunci când visăm că gustăm struguri dar le și simțim gustul ca și cum ar fi în realitate, acest lucru simbolizează dorința creierului de a ne atrage atenția asupra unei probleme. Dacă strugurii pe care îi mâncăm sunt acri, acest lucru înseamnă că vom avea parte de câteva evenimente nu tocmai plăcute, în viața noastră.

În general, strugurii prevestesc neînțelegeri, despărțiri și situații de tensiune între membrii familiei sau în cuplu. Dacă în timpul în care mănânci, și culegi struguri acri, acest lucru poate însemna că problemele care apar, sunt atrase chiar de tine. Prin urmare, încearcă să eviți astfel de situații.

ce semnifica visul in care apar struguri

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi ȘERPI

 

Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi câini

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Care este semnificația visului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri