Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva. Nu trebuie să te sperii


Temerile sau dorințele pe care le avem în viața reală se reflectă în somn, fiecare lucru având, bineînțeles, o semnificație anume. Descoperă ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva.


In articol:

Apariția în vis a persoanei cu care formezi un cuplu și pe care o iubești nespus de mult este, fără doar și poate, un semn de bucurie și de dragoste. Potrivit tradiției românești, dacă îți visezi partenerul de viață înseamnă că acesta a adormit cu gândul la tine, lucru care nu poate decât să te facă fericită. Pe de cealaltă parte, visul în care persoana iubită apare alături de alcineva are cu totul altă semnificație, însă nu trebuie să te sperii!

Citeste si: Ce înseamnă când te visezi la închisoare. E semn bun sau rău?

Ce inseamna cand visezi persoana iubita cu altcineva

Ce inseamna cand visezi persoana iubita cu altcineva

[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva

Potrivit specialiștilor în interpretarea viselor, o astfel de secvență ar putea fi reacția subconștientului la lipsa de atenție din partea partenerului tău.

Cea mai plauzibilă interpretare a visului în care îți apare persoana iubită este aceea că te gândești foarte mult la ea. De obicei se întâmpla acest lucru la începutul relației, atunci când sunteți îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

Foarte comun este și visul în care partenerul are o aventură, lucru pe care îl confirmă și specialiștii.

„În mod frecvent am pacienți care susțin că visează cum îi înșală partenerul de viață. Aceștia sunt îngrijorați că subconștientul lor încearcă să-i avertizeze asupra unui pericol și încearcă să le spună ceva.

Este adevărat că subconștientul ne trimite mesaje, dar putem spune că ne scoate la suprafață propria noastră teamă de a nu fi înșelați, teamă care pornește de la experiențe anterioare. Nicidecum faptul că partenerul nostru chiar face asta.

Aceste vise apar, în mod ironic și surprinzător, atunci când relațiie dintre parteneri sunt foarte bune”, spune terapeutul Delphi Ellis, specializat în vise și tratarea efectului acestora.

Citeste si: Ce înseamnă când te visezi la nunta ta. E semn bun sau rău?

Ce inseamna cand visezi persoana iubita cu altcineva

Ce inseamna cand visezi persoana iubita cu altcineva

[Sursa foto: PixaBay]

Un vis în care ai fost înșelată de iubitul tău te poate face să îți schimbi atitudinea în viața reală, lucru pe care ar trebui să îl controlezi cu mare atenție. De multe ori se întâmplă să îl acuzi, să te îndoiești de relație și să intri în stări de neliniște permanentă. Visul despre infidelitate nu este ceea ce pare, el având o semnificație cu totul diferită, deci nu trebuie să te sperii. Visul în care partenerul tău se află alături de o altă femeie vorbește despre propriile tale sentimente de nesiguranță.

Dacă în ultima perioadă de timp ai luat decizii impulsive sau te-ai aflat într-o situație în care ți-a fost foarte greu să reziști unei tentanții, așteaptă-te să îți visezi partenerul în astfel de contexte. De asemenea, acest vis poate însemna și că aveți valori sau dorințe total diferite, lucru ce te afectează într-un fel sau altul, dar fără să îți dai seama.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi FOC. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active decat atunci cand suntem trezi"

Ce înseamnă când îți vezi partenerul iubindu-se cu o altă femeie

Visul în care partenerul de viață se iubește cu o altă femeie poate avea rare ori o legătură directă cu viața reală, potrivit doctorului Danielle Forshee. Apariția scenelor de infidelitate apar, de regulă ca o urmare a sentimentului de vinovoție, nesiguranță sau temere.

„În intervalul în care ești activă de-a lungul zilei aceste stări negative vor fi atașate diferitelor situații sau persoane care nu au nicio legătură cu relația ta cu partenerul de viață. Nesiguranța sau vinovăția față de un prieten, un membru al familiei sau chiar șeful tău te pot face să visezi că ești înșelată”.

O altă interpretarea a visului în care partenerul tău de viață se iubește cu o altă femeie poate fi și aceea că îți este în mod constant teamă de a nu fi abandonată. Este foarte posibil să aștepti cu nerăbdare ca relația voastră să treacă la un alt nivel, motiv pentru care ți-ai putea face și griji să nu cumva să strici totul.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când îți visezi iubitul. ,,În mod frecvent am pacienți care susțin că visează cum îi înșală partenerul de viață"

Ojă semipermanentă: Modele de unghii 2022

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce înseamnă când visezi PISICI. "Principalul beneficiu este că oamenii cu animale devin mai sociabili, mai deschiși, mai comunicativi"

Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri