Ce înseamnă când te visezi la închisoare. E semn bun sau rău?


Un vis de acest fel te poate da cu totul peste cap, însă te vei simți ușurată să vezi că de fapt ești în pat, învelită cu pătura și liberă să faci absolut orice îți dorești. Iată ce înseamnă când te visezi la închisoare și care este semnificația lucrurilor pe care le-ai fi putut vedea în somn.


In articol:

De multe ori visăm lucruri pe care nu ni le mai aducem aminte nici dacă facem eforturi, deci practic nu vom avea la ce să ne gândim sau ce să interpretăm. Ei bine, important este faptul că subconștientul lucrează non-stop, lucru care poate genera o serie de imagini în viziunea noastră atunci când dormim, acestea fiind ori pozitive, ori negative. Descoperă, în acest articol, ce înseamnă când te visezi la închisoare.

Citeste si: Ce înseamnă când te visezi la nunta ta. E semn bun sau rău?

Vise ca esti la inchisoare

Vise ca esti la inchisoare

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă când te visezi la închisoare

Visul în care ești la închisoare are o mulțime de interpretări, toate fiind legate de o anumită situație din viața de zi cu zi de care te simți extrem de legată. De obicei, acest tip de vis semnifică faptul că, în general, te simți captivă, iar libertatea  de mișacre îți este restricționată, lucruri ce s-ar putea lega în același timp de evenimentele care au avut loc în viața ta emoțională, spirituală sau materială.

Visul în care ești condamnată sau trimisă la închisoare poate reprezenta o relație toxică pe care o ai cu o anumită persoană, de regulă de sex opus. Te simți captivă sau limitată într-un anumit fel, deci din acest motiv ai putea visa faptul că ești trimisă la închisoare.

Celula de închisoare- Visul în care îți apare celula de închisoare poate semnifica presiunea pe care o pun asupra ta anumite persoane cu care te întâlnești în fiecare zi. Poate fi vorba despre părinți, șefi sau parteneri de viață. De regulă, visul în care îți apare o celulă de închisoare este asociat cu stresul acumulat din cauza interacțiunii pe care o ai la locul de muncă cu superiorii tăi.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi FOC. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active decat atunci cand suntem trezi"

Ce inseamna cand te visezi la inchisoare

Ce inseamna cand te visezi la inchisoare

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă când te visezi la închisoare, dar nu și în celulă

Visul în care te aflai într-o închisoare și urma să te închidă cineva într-o celulă, dar te-ai trezit brusc, este diferit de celelalte contexte. Aici poate însemna că ai reușit să depășești anumite provocări și situații de-a lungul timpului, reușind în final să obții exact lucrul pe care ți-l doreai.

Visul în care o persoană apropiată intră în închisoare- Semnifică efortul și dorința de a ajuta pe cât posibil pe cineva care face parte din viața ta. Real, îți dorești ca un anumit individ să depășească problemele și să își atingă obiectivul, fiind în același timp ajutat de tine.

Un membru din familia ta intră la închisoare- Un astfel de vis ar putea reprezenta controlul pe care îl ai asupra persoanelor din familia ta. Poate fi, de asemenea, interpretat și ca un mesaj. Reconsideră comportamentul față de persoana care ți-a apărut astfel în vis și oprește controlul.

Citeste si: Ce înseamnă când îți visezi iubitul. ,,În mod frecvent am pacienți care susțin că visează cum îi înșală partenerul de viață"

Ce inseamna cand te visezi la inchisoare

Ce inseamna cand te visezi la inchisoare

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă când te visezi la închisoare, iar lângă tine se mai află cineva. Trebuie să îți aduci aminte foarte bine despre cine este vorba deoarece acest context are o semnificație cel puțin interesantă. Dacă te afli în închisoare, iar lângă tine este o persoană cunoscută, subconștientul te atenționează că ai o problemă nerezolvată cu aceasta. Amândoi sunteți blocați într-o situație fără rezolvare, deci din acest motiv ar trebui să iei legătura cu aceasta și să ajungeți la un comun acord.

Ce înseamnă cânt te visezi la închisoare, dar ești în curte. Acest tip de vis semnifică dorința de a scăpa dintr-un anumit context care nu îți dă pace în viața de zi cu zi. Simți nevoia de călătorie și de a elimina rutina zilnică.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi șobolani. Este semn bun sau rău?

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce înseamnă când visezi PISICI. "Principalul beneficiu este că oamenii cu animale devin mai sociabili, mai deschiși, mai comunicativi"

Ce înseamnă când visezi păduchi. Visele în care apar paduchi prevestesc bunăstare, bogăție și mulți bani

Ce înseamnă când visezi un copil mic. Este semn bun sau rău?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri