Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată


Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă din cariera sa, după ce a fost acuzată că s-a dopat cu Roxadustat, o substanță sintetică ce acționează la fel ca o enzimă și stimulează oxigenarea în sânge. Ce greșeală a făcut, înainte să fie prinsă!


In articol:

Simona Halep trece printr-o perioadă destul de grea, după ce a fost acuzată că s-a dopat. Cu puțin timp înainte de acest eveniment neplăcut, sportiva a făcut o greșeală uriașă.

Citeste si: „De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești?” Costin Craioveanu vorbește despre divorțul de Mihaela Cernea

Ce greșeală a făcut Simona Halep

Simona Halep trece prin momente grele, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă. Ca urmare, ea a fost suspendată, provizoriu, de Agenția Internațională de Integritate de Tenis.

În momentul actual, urmează să se hotărască dacă sportiva s-a dopat cu bună știință sau nu. Simona Halep a făcut o greșeală destul de mare, în momentul în care a decis să renunțe la preparatorul Teo Cercel cu care a colaborat între 2013 și 2020.

Teo Cercel a fost unul dintre cei mai vechi oameni din staff-ul sportivei și a fost concediat într-un moment în care Simona Halep s-a enervant.

La sfârșitul anului 2021, Simona Halep a anunțat revenirea lui Teo Cercel, iar când lucrurile păreau să fie în regulă, sportiva a încheiat din nou colaborarea.

În momentele în care Teo Cercel făcea parte din staff, Simona Halep a efectuat aproximativ 109 teste anti-doping și în niciunul nu a ieșit pozitiv.

Citeste si: ,,Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă.” Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere alături de oameni dragi. Tenismena a împlinit 31 de ani

Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată

Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată

[Sursa foto: Instagram]

Cine i-a luat locul lui Teo Cercel

După ce a renunțat la serviciile lui Teo Cercel, Simona Halep a jucat, fără preparator fizic, la Toronto, Cincinnati și US Open. Din echipa tehnică a sportivei au făcut parte sparring partner-ul Arnaud Restifo, și fizioterapeuta Candice Gohier, angajații francezi ai antrenorului Simonei, Patrick Mouratoglou.

După ce l-a concediat pe Teo Cercel, Simona Halep a jucat fără preparator fizic, la Toronto, Cincinnati și US Open. În echipa tehnică a sportivei erau prezenți Arnaud Restifo și fizoterapeuta Candice Gohier, angajații francezi ai antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

La aproape o lună distanță, sportiva a fost depistată cu Roxadustat, iar acest eveniment a avut loc, după meciul pierdut cu Daria Snigur în primul tur de US Open.

Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată

Ce greșeală a făcut Simona Halep, înainte să fie prinsă dopată

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Am avut nevoie de proceduri chirurgicale”. La ce intervenție estetică a apelat Simona Halep, imediat după divorț

 


Abonează-te pe

Citește și:

Antrenorul francez, Patrick Mouratoglou, declarație sinceră despre dopajul Simonei Halep. “Până la final.”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Câți ani de suspendare poate să primească Simona Halep, după depistarea cu o substanță interzisă. “Este dificil de dovedit că a pătruns în organism în mod accidental.”

Avantajele și dezavantajele divorțului la notariat. „Divorțul la notar durează o lună, o lună și jumătate și dacă e vorba de un divorț să zicem fără minor.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri