Ce distracții noi încearcă femeile în acest an? Cum reușesc să obțină venituri mari?


Una din cele mai preferate distracții în anul 2020 este antrenamentul în natură. Femeile moderne fac sport și adoră să se antreneze.

Ele nu mai merg la sala de fitness sau de gimnastică din cauza pandemiei de coronavirus, acum fac mișcare în aer liber.

De ce se antrenează femeile? Pentru că asta le crește rezistența corpului și le oferă un sentiment de bine. Rezistența mușchilor este îmbunătățită prin sport, ea fiind asociată cu riscul mai scăzut de boli de inimă și alte boli cronice.

O altă distracție în ziua de azi este aceea de a face selfie-uri. Femeile manipulează telefonul și se fotografiază din diferite unghiuri, aceasta fiind o strategie prin care vor să obțină imagini cât mai frumoase. Dependența de selfie-uri este deja cunoscută la unele femei, care în opinia cercetătorilor poate afecta starea lor emoțională.

Femeile care fac selfie-uri spun că se distrează și chiar așa este, la prima vedere. Cercetătorii însă, analizează acest lucru din alte puncte de vedere și consideră că există trei grade de dependență la femei:

·     Unul riscant, când femeile își fac selfie-uri cel puțin de trei ori pe zi, dar nu le postează pe rețelele de socializare

·     Unul sever, când femeile își fac la fel de multe selfie-uri pe zi, dar le postează pe Facebook sau pe alte site-uri

·     Unul cronic, când femeile simt nevoia de a se fotografia toată ziua și de a pune toate imaginile pe care le consideră mai frumoase, pe rețelele de socializare, pentru a impresiona.

În opinia cercetătorilor, femeile care sunt dependente de selfie-uri au puțină încredere în ele și o stimă de sine scăzută. Această ocupație poate fi distractivă și relaxantă, mai ales dacă este practicată în natură și dacă nu devine nicidecum un obicei. Responsabilitatea femeilor este să-și dea seama când anume să se oprească, să înțeleagă când exagerează cu acest lucru, pentru a nu crea o impresie greșită celor din jur. Uneori obiceiurile sunt atât de naturale pentru creier, încât femeile nu conștientizează faptul că au pierdut controlul și uneori au nevoie de sfatul unei alte persoane pentru a se opri.

Ce distrații noi încearcă femeile în acest an? Cum reușesc să obțină venituri mari?
Ce distrații noi încearcă femeile în acest an? Cum reușesc să obțină venituri mari?

Femeile își doresc să fie sănătoase, fericite, să aibă o siguranță financiară și să se bucure de viață. Pentru a-și menține sănătatea, ele trebuie să scape de obiceiurile nefaste de acest fel, care le creează dependență. În aceea ce privește siguranța financiară, ele aleg job-uri bine remunerate, care se găsesc în ziua de azi.

Unele fete câștigă mii de dolari pentru că lucrează la un studio videochat partener LiveJasmin care le oferă posibilitatea de a se bucura de plăcerile vieții. Din cauza izolării în casă, pe fondul pandemiei de coronavirus, numărul de utilizatori din străinătate pe aceste site-uri a crescut destul de mult și de asemenea și veniturile fetelor.

Ce distrații noi încearcă femeile în acest an? Cum reușesc să obțină venituri mari?
Ce distrații noi încearcă femeile în acest an? Cum reușesc să obțină venituri mari?

Există și alte avantaje pentru care fetele din România aleg să lucreze la videochat, care sunt importante în perioada de criză:

·     Au un venit foarte bun pentru a-și plăti chiria, întreținerea și alte cheltuieli lunare, iar în plus au și posibilitatea de a strânge bani

·     Scapă de datorii și de stresul lipsei de bani

·     În timp ajung să aibă venituri tot mai mari, ceea ce le permite să ducă o viață de lux

·     Au parte de condiții foarte bune pentru a-și desfășura activitatea în siguranță, pot beneficia chiar și de transport cu mașini de lux

·     Au contract legal și beneficiază de asigurare medicală și stomatologică privată

·     Au șansa de a-și crea o imagine wow, de femei independente și încrezătoare

·     Beneficiază de servicii de make-up și hair style gratuite pentru a avea un aspect fizic plăcut, și chiar de operații estetice dacă este cazul, pentru a-și corecta micile defecte și a-și pune și mai mult frumusețea în valoare

·     Pot face gratuit cursuri de limba engleză și cursuri prin care își îmbunătățesc abilitățile personale, cu ajutorul trainerilor, astfel vor avea mai multe șanse să impresioneze prin atitudine și farmecul personal, prin frumusețea și inteligența lor pe utilizatorii online.

Femeile moderne își doresc o viață confortabilă  și pentru asta aleg astfel de job-uri care le asigură siguranța financiară.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic duminică, 29 noiembrie 2020! Nativii zodiei Scorpion vor avea un succes uriaş pe plan financiar!

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 noiembrie 2020! Nativii zodiei Gemeni sunt împliniți în dragoste!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 28 noiembrie 2020. Fecioarele ajung la capăt de drum

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Loredanei Chivu: "Vomit, nu mai pot."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ada Condeescu a născut! Cum se simte actrița?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri