4 joburi care te avantajează dacă ai un aspect fizic plăcutIn articol:

Nu mai este un secret ca atuurile fizice te pot scoate în față și îți pot îmbunătăți considerabil șansele de a duce o viața mai simplă și mai plină de împliniri. Un aspect fizic plăcut nu este datorat doar moștenirii genetice, ci implică de multe ori un regim de viață strict, o grămadă de mișcare și îngrijire constantă. Dacă tot faci toate aceste lucruri pentru tine, care mai exact sunt avantajele profesionale? Citește materialul de mai jos pentru a afla care sunt joburile care te vor pune în valoare dacă ai un aspect fizic plăcut!

Însoțitoare de zbor 

Poate că nu știai, dar majoritatea liniilor aeriene au un set de reguli stricte în ce privește atributele fizice pe care trebuie să le îndeplinească aspirantele la această poziție. Greutatea și înălțimea contează de asemenea, pe lângă trăsăturile generale. Dacă ai un aspect și o personalitate plăcută, este foarte posibil să te califici pentru această funcție. Ai grijă totuși, vei avea de suportat un orar dificil uneori, cel mai probabil vei fi departe de familie și prieteni în majoritatea timpului și e posibil să te confrunți uneori și cu pasageri recalcitranți. Așadar, vei avea nevoie și de o doză sănătoasă de răbdare și calm. 

Secretară sau asistent executiv/administrativ

Având în vedere că vei fi prima persoană cu care potențialii clienți, parteneri de afaceri, noi angajați sau oaspeți vor lua contact când vizitează sediul companiei, este vital ca imaginea ta să fie impecabilă. Evident, nu este singura calitate de care vei vrea să dai dovadă, seriozitatea și implicarea la locul de muncă fiind de bază, dar aspectul fizic plăcut va fi probabil primul criteriu de departajare. Deși în zilele noastre aceste obiceiuri sunt (în teorie) descurajate, de cele mai multe ori persoanele de la front desk sau secretarele sunt printre cele mai frumoase și elegante femei din companie. Vei avea desigur și foarte multe îndatoriri, dar este unul dintre joburile mai flexibile din organigramă. 

Model de videochat

Da, trebuie să recunoaștem, oamenii încă mai judecă persoanele în primul rând în funcție de aspectul fizic. Capacitatea ta de a atrage clienți fideli în calitate de model de videochat va depinde foarte mult și de prima impresie. Până să descopere cum te exprimi sau cum te porți, membrii platformelor de videochat vor vedea cum arăți. De multe ori aspectul fizic va fi factorul hotărâtor în decizia lor de a începe o conversație cu tine și de a intra în privat. Deși aspectul fizic plăcut nu este cu siguranță cheia activității de model de videochat, mai important fiind atitudinea, abilitățile de comunicare și senzualitatea, o imagine plăcută te va ajuta într-un fel să „furi startul”. Din fericire, dacă  nu ești chiar mulțumită de aspectul tău, sau consideri că poate fi îmbunătățit, studiouri precum Rich Girls Studio te pot susține cu plata operațiilor estetice. 

Recepționistă/Hostess/Relații cu clienții

Există desigur un motiv pentru care personalul de la recepție din hoteluri, stațiuni de lux, croaziere sau hostessele de la diferite evenimente sunt cele mai atrăgătoare persoane din acel loc. Până și în cazul industriei alimentare, în baruri și restaurante, angajatele tind să fie alese și pe baza atributelor fizice. Răspunsul este unul singur: Femeile atrăgătoare atrag atenția și se fac mai ușor plăcute. Dacă ai un aspect fizic plăcut va fi foarte ușor să găsești un job într-una din aceste industrii. Competența și o atitudine deschisă și serviabilă  vor fi totuși  condiții necesare pentru păstrarea lui! 

Care job din cele descrise mai sus crezi că ți se potrivește cel mai bine? 


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, despre cât de sigur este vaccinul anti-Covid-19: „Eu mă vaccinez”

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Război la "Puterea Dragostei"! Florentina, iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici

Hilary Duff, suspectă de COVID-19! Cum se simte actrița?!

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?! Ce document a depus artistul în instanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 25 noiembrie 2020, anunțul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri