Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie


Dacă astrele ne influențează multe dintre aspectele vieții, la fel se întâmplă și când vorbim de culori, pietre sau alte talismane.

De aceea, dacă știi să alegi ceea ce ți se potrivește, fie că e vorba de culori sau anumite talisman, acestea îți pot influență viață în mod pozitiv. Culoarea potrivită, purtată în par sau la anumite articole vestimentare ori în casă  îți poate influență starea de spirit și îți poartă noroc.

Astrologii sunt de părere că purtând culoarea potrivită zodie tale influențezi în mod benefic starea de  spirit și emani energie pozitivă în jurul tău.

Dacă nu știai, fiecărei zodii îi corespunde o culoare. Alege să porți culoarea potrivită zodiei tale, la ținute sau haine în tendințe și  bucură-te din plin de viață.  

Descoperă în acest material ce culoare ți se potrivește în funcție de semnul tău zodiacal.

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia ta

Zodii de Pământ: Taur, Fecioara, Capricorn

Firi pragmatice și uneori cam reci, zodiile de Pământ sunt mai realiste și li se potrivesc culorile  în ton cu firea lor, pământii.

Geloși, încăpățânați și cu poftă de viață, nativilor din zodia Taur le este benefică culoarea verde. Firi aventuriere, Taurii care aleg să poarte culoare verde își păstrează mereu spiritul tânăr și plin de viață. În plus, verdele menține sănătatea sistemului nervos. Taurii mai sunt influențați pozitiv și de culorile roz și alb. În schimb culoarea roșie îi agită și se dau o stare de nervozitate.

Capricornii sunt cunoscuți că persoane juste și sobre, pe care te poți baza la greu. Lor li se potrivesc culorile închise, precum: negru, albastru marin și mai ales, indigo. Indigoul conferă putere și expresivitate, vindecă rănile sentimentale și conferă claritate scopurilor nativilor din zodia Capricorn.

Firi liniștite și stabile, chiar pragmatice, Fecioarelor li se potrivesc perfect culorile pastelate. Living coral, culoarea anului 2018-2019, bleu sau roz și alte culori din paleta cromatică naturală sunt perfecte pentru nativii acestei zodii. Tonurile de verde le liniștesc, iar cele de roșu, tulbură apele liniștite ale Fecioarelor.

 
Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri