Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie

Dacă astrele ne influențează multe dintre aspectele vieții, la fel se întâmplă și când vorbim de culori, pietre sau alte talismane.

De aceea, dacă știi să alegi ceea ce ți se potrivește, fie că e vorba de culori sau anumite talisman, acestea îți pot influență viață în mod pozitiv. Culoarea potrivită, purtată în par sau la anumite articole vestimentare ori în casă  îți poate influență starea de spirit și îți poartă noroc.

Astrologii sunt de părere că purtând culoarea potrivită zodie tale influențezi în mod benefic starea de  spirit și emani energie pozitivă în jurul tău.Dacă nu știai, fiecărei zodii îi corespunde o culoare. Alege să porți culoarea potrivită zodiei tale, la ținute sau haine în tendințe și  bucură-te din plin de viață.  

Descoperă în acest material ce culoare ți se potrivește în funcție de semnul tău zodiacal.

Ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia ta

Zodii de Pământ: Taur, Fecioara, Capricorn

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Firi pragmatice și uneori cam reci, zodiile de Pământ sunt mai realiste și li se potrivesc culorile  în ton cu firea lor, pământii.Geloși, încăpățânați și cu poftă de viață, nativilor din zodia Taur le este benefică culoarea verde. Firi aventuriere, Taurii care aleg să poarte culoare verde își păstrează mereu spiritul tânăr și plin de viață. În plus, verdele menține sănătatea sistemului nervos. Taurii mai sunt influențați pozitiv și de culorile roz și alb. În schimb culoarea roșie îi agită și se dau o stare de nervozitate.

Capricornii sunt cunoscuți că persoane juste și sobre, pe care te poți baza la greu.
Lor li se potrivesc culorile închise, precum: negru, albastru marin și mai ales, indigo. Indigoul conferă putere și expresivitate, vindecă rănile sentimentale și conferă claritate scopurilor nativilor din zodia Capricorn.

Firi liniștite și stabile, chiar pragmatice, Fecioarelor li se potrivesc perfect culorile pastelate. Living coral, culoarea anului 2018-2019, bleu sau roz și alte culori din paleta cromatică naturală sunt perfecte pentru nativii acestei zodii. Tonurile de verde le liniștesc, iar cele de roșu, tulbură apele liniștite ale Fecioarelor.


 

Citește și:

Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies