Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

ce trebuie sa eviti atunci cand porti gri
Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Deși culoarea gri este considerată o nuanță plictisitoare, majoritatea creatorilor de modă o consideră ca fiind una sofisticată. Însă știați ce culoare se poate asorta cu gri?

Aflați din rândurile următoare cu ce culoare se poate asorta griul cât mai bine, dar și cum puteți purta această culoare, în funcție de culoarea tenului sau a părului. În plus, descoperiți și care sunt combinațiile cele mai reușite de culori.

 

Ce culoare se asortează cu gri

Culoarea gri este una foarte versatilă atunci când vine vorba de haine, pentru că se pot asorta foarte ușor, cu aproape orice altă culoare.

Cu toate acestea, pentru a avea parte de ținute cât mai potrivite, ar trebui să țineți cont de o anumită regulă, și anume: celelalte nuanțe pe care le alegeți trebuie să fie tonale, și nu contrastante.

Prin urmare, griul cărbune se va asorta numai bine cu nuanța fucsia, maro ciocolatiu sau maro deschis. În ceea ce privește argintiul, acesta se potrivește de minune cu bejul, albastrul smarald, dar și cu lila.

Totodată, în cazul în care vă doriți să adăugați nuanțe mai intense, ar trebui să țineți cont ca acestea să nu fie adăugate în cantități mari.

Așadar, dacă veți ține cont de aceste sfaturi, cu siguranță veți aborda o ținută la modă, dar și cu adevărat reușită, atât pentru timpul zilei, cât și al serii.

ce culoare se asorteaza cu gri

Citeste si: Cum se asortează șosetele la costum. „Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum!"

Gri și galben

Indiferent de culoarea de gri aleasă, toate fac o echipă perfectă cu nuanțele de galben, fie că sunt pastelate sau vibrante, așa cum este și cazul galbenului muștar. Bineînțeles că alegerea nuanței de galben poate să depindă și de efectul pe care vă doriți să îl creați, dar și de preferințele personale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cazul în care veți opta pentru o ținută îndrăzneață și plină de personalitate, care să pună griul în valoare de galbenul aprins, ar trebui să o purtați în zilele senine de vară. Cu siguranță va merita să faceți o astfel de alegere, dacă vă doriți să abordați o vestimentație curajoasă

gri wikipedia

Citeste si: Cu ce asortezi pantofii roșii

Gri, alb și negru

În cazul în care nu doriți să riscați cu ținuta abordată, ați putea merge la sigur cu o combinație cromatică, alcătuită din culori neutre. Pentru a adopta stilul minimalist, cu siguranță veți prefera combinarea nuanței de gri cu alb și negru, în același look.

Dacă simțiți nevoia să adăugați și o pată de culoare, puteți miza pe o nuanță mai vibrant ă, precum roșu, galben muștar și verde lime.

De asemenea, puteți folosi ca accesoriu sau machiaj, tot o astfel de culoare.

gri wikipedia

Citeste si: Cu ce se asortează culoarea roz. Ce trebuie să eviți atunci când porți roz

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Gri și roz pudrat

Așa cum am precizat anterior, nuanța de gri se poate asorta cu orice culoare, printre care și cea pastelată. Rozul face parte din categorie celor care creează una dintre cele mai feminine combinații, reușind să adăugați totodată și o pată de culoare, chiar dacă vorbim despre crearea unei ținute pe timpul sezonului rece.

cum sa porti griul in functie de culoarea parului

Citeste si: Cu ce se asortează hainele în dungi. Care este cea mai reușită combinație vestimentară

 

Cum să porți griul în funcție de culoarea tenului și a părului

Acum că ați aflat cu ce puteți asorta mai bine culoarea gri, acum a sosit momentul să știți și cum îl puteți asorta în funcție de culoarea părului, dar și a tenului. Acestea sunt cele două criterii pe care ar trebui să le luați în considerare, dacă doriți să știți ce nuanțe de gri vă avantajează cel mai bine.

  • În cazul în care sunteți roșcată și aveți ochii căprui, se recomandă să evitați purtarea pieselor vestimentare gri, în partea de sus a corpului. Pe de altă parte, dacă aveți părul negru și ochii albaștri, griul reprezintă culoarea care vă va avantaja cu siguranță. De asemenea, griul este o culoare perfectă atât pentru fetele tinere, cât și pentru doamnele mai în vârstă. Prin urmare, nu ezitați să îl purtați cu încredere, indiferent de vârstă sau sezon.
  • În timp ce anumite persoane consideră griul drept o culoare ștearsă, persoanele care sunt pasionate de muncă, cunosc potențialul acestei culori din toate punctele de vedere. Griul este considerată o opțiune cromatică, cu adevărat sofisticată și de efect, în momentele în care este asortată așa cum ar trebui. 

cum sa porti griul in functie de culoarea tenului

Citeste si: 3 rețete de mâncare pe care le poți face folosind gorgonzola



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cu ce merge friptura de vită

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cu ce se asortează rochia de blugi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies