Ce cadouri de casă nouă le poți face prietenilor tăi?

Ce cadouri de casă nouă le poți face prietenilor tăi?
Ce cadouri de casă nouă le poți face prietenilor tăi?

Prietenii tăi cei mai buni tocmai s-au mutat în casa visurilor lor și îți dorești să le cumperi un cadou de casă nouă care să fie util, să rămână pentru mult timp și să fie frumos?

Cu siguranță, rolul cadoului nu este altul decât acesta: cel care îl primește să îl poată folosi cu drag. Ei bine, în acest articol vei găsi câteva idei de cadouri pentru casă nouă pe care le poți lua în considerare.

Iată câteva idei de cadouri practice și de ajutor care se vor păstra în timp:

1. Un tablou care să se potrivească cu stilul casei

Un tablou care să se potrivească cu stilul casei lor este un cadou frumos, mai ales dacă aceștia sunt iubitori de artă și apreciază astfel de cadouri. Asigură-te că stilul tabloului se potrivește cu cel al casei lor, pentru a completa și îmbogăți estetica spațiului lor.

2. O mașină de spălat vase

Dacă îți permite bugetul, o mașină de spălat vase este indispensabilă pentru orice familie. Dacă știi că își doresc acest cadou și tu ai buget alocat, poți să îi surprinzi cu un astfel de dar. Poți verifica ofertele de pe altex.ro pentru aceste mașini de spălat, care sigur vor fi potrivite raportat la calitate-preț.

3. Un cuier din lemn

Dacă sunt iubitori de tot ce înseamnă lemn, iar hainele de la intrare nu mai au loc, poți să le achiziționezi în dar un cuier din lemn, inscripționat cu numele acestora. Poți alege din diverse modele, în funcție de stilul casei lor. Poți opta fie pentru un cuier tip copac cu ramuri, fie pentru un cuier simplu dreptunghiular, fie pentru unul elegant din alt material.

4. O masă pentru living

Dacă au amânat să-și achiziționeze o măsuță de cafea pentru living, poți să îi surprinzi cu un astfel de cadou. Vei găsi diverse modele, la diferite prețuri, în funcție de bugetul pe care vrei să îl aloci acestui cadou. Însă, o masă pentru living cu siguranță va fi ceva folositor, care le va aminti de tine ori de câte ori o vor folosi sau o vor vedea.

5. Un ghiveci cu flori speciale

Un alt cadou potrivit pentru iubitorii de plante sau flori este un ghiveci mai diferit, mai special. Poți opta pentru un design mai elegant, dacă stilul casei este unul ușor rustic, sau pentru o floare precum irisul, dacă locuința are un stil mai sofisticat. Cu siguranță, vei putea găsi diferite opțiuni de plante și flori potrivite pentru aceștia.

Și uite cum, în acest fel, ai găsit 5 idei de cadouri pentru prietenii tăi care tocmai s-au mutat la casa lor. Oferă-le ceva ce își doresc, ceva practic, ceva care să le amintească de tine și ceva ce îți permiți să achiziționezi. Cu siguranță vei face o decizie foarte bună, indiferent de ce cadou vei alege.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies