Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă

Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă
Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă

Pentru a dărui, vei căuta mereu motive și ocazii. Cu atât mai mare va fi presiunea când un cadou trebuie să corespundă, specific, unui cadru anume. Predomină deci cadourile tematice. Însă nu este de ajuns să te orientezi spre acestea; dacă ceea ce intenționezi este să arăți că îți pasă, cadoul ales va fi supus unor „filtre”.

O idee de cadou îți vine automat și când treci în revistă ofertele magazinelor de profil, așa cum este spre exemplu  www.giftexpress.ro. Vorbim despre un univers de culoare, unde cadourile sunt obiecte practice, funcționale, unde regăsești variante pentru toate vârstele și ocaziile.

Elementul cheie- adaptează orice cadou

La preocupările pe care le are destinatarul, la pasiunile sale și de ce nu chiar și la bugetul tău.

Unui pasionat de tehnologie și gadget-uri îi poți cumpăra un încărcător wireless. Varianta cu suport din bambus, așa cum o vei găsi aici  va fi nota de originalitate pe care ți-o asiguri. Altfel spus, este interesul pentru tot ce e nou, dar și pentru materiale ecologice. Destinatarul tău ar trebuie să fie un om complex.

Dacă momentul oferirii unui cadou este unul festiv și merită sărbătorit ca atare, ai tendința de a te gândi la flori, băutură fină și desert.

Ai parte de toate acestea, însă sub o altă formă, cu un set propus de Gift Express sau mai exact un buchet de...ciocolată, alături de renumita șampanie Moet, totul împachetat elegant. Denoţi rafinament și bun gust și este un cadou potrivit pentru o femeie sofisticată. În plus, poate fi personalizat cu un mesaj pictat sau gravat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gusturi clasice

Desigur, sunt și cadouri cu care mai greu dai greș, poate doar dacă destinatarul tău are viziuni mai moderne și tu nu ai intuit asta. Așadar, obiectele funcționale, cadourile practice și clasice le poți trece pe listă. Ceasuri de birou, flori criogenate, rame foto sunt câteva dintre acestea.

Au devenit să spunem clasice și coșurile cadou. Acestea includ selecții de deserturi, de băuturi fine și pot fi un cadou complex.

Atenție cui oferi un coș cadou pentru că poate fi o abordare prea sobră să incluzi cafea în coșul cadou oferit iubitei. Gift Express propune opțiuni pentru ziua de naștere, specific pentru bărbați, pentru cei tradiționali, pentru iubite și multe altele. Acestea se regăsesc în cadrul paginii oficiale, disponibile pentru comandă imediată.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Valentines Day sau Dragobete

În luna februarie sau luna iubirii așa cum mai este supranumită, așteptările sunt destul de mari. Cadourile potrivite, atât pentru cei care sărbătoresc Valentine’s Day, cât și cei care preferă varianta românească, Dragobetele, se referă desigur la tematica iubirii. Pentru cei romantici, seturile cu băuturi fine și pahare, precum și alte detalii și accesorii sunt preferate. Predomină de asemenea bijuteriile sau accesoriile matching style.

Pentru doritori, Gift Express pune la dispoziție categorii de astfel de cadouri, cu sugestii dintre cele mai variate. Nu poate exista scuza bugetului, întrucât vor exista opțiuni la fel de variate și din acest punct de vedere.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies